[ 反五毛運動 ] 支持中國政府嘅就係 中 國 人

427 回覆
202 Like 14 Dislike
你地成班大陸仔係香港搞搞陣

我地d原居民後代都未出聲

好波

原住民都唔認自己係香港人 話自己係中国人
咁我都好難迫你做香港人嘅 你要係香港度做中国人

原居民都唔係香港人唔通你係咩

唔使否認喇 , 根據貴支共黨嘅講法 , 你首先係中国人
如果你唔認都仲有得辯駁下

但你認自己係中国人就唔駛再質疑你喇

我不嬲都認自己係中國人
中国人快啲出黎
愈來愈似同緊蔣仔討論咁

翻版咁濟
你地成班大陸仔係香港搞搞陣

我地d原居民後代都未出聲

好波

原住民都唔認自己係香港人 話自己係中国人
咁我都好難迫你做香港人嘅 你要係香港度做中国人

原居民都唔係香港人唔通你係咩

唔使否認喇 , 根據貴支共黨嘅講法 , 你首先係中国人
如果你唔認都仲有得辯駁下

但你認自己係中国人就唔駛再質疑你喇

我不嬲都認自己係中國人

所以你係 中国人 , 呢生呢世都係 中国人
生出嚟嘅仔仔女女都係 中国人

無問題啊
愈來愈似同緊蔣仔討論咁

翻版咁濟

report咗比連狗
愈來愈似同緊蔣仔討論咁

翻版咁濟

弱智既人都係差唔多
愈來愈似同緊蔣仔討論咁

翻版咁濟

我只係分邊啲係 中国人 邊啲唔係咋

如果你地認為 中国人 同財務中介一樣呃錢 , 賤人 , 自私
咁係你嘅判斷嚟
愈來愈似同緊蔣仔討論咁

翻版咁濟

report咗比連狗

一陣醬囝又跳出嚟播錄音機啊
連登 中国人 會員名單

路斯基bb
https://lihkg.com/profile/37604

A_Milik
https://lihkg.com/profile/30768

2和b
https://lihkg.com/profile/5549

香港鍵國
https://lihkg.com/profile/50533

請各位持續更新

得幾個入嚟認做中国人 好失望
愈來愈似同緊蔣仔討論咁

翻版咁濟

弱智既人都係差唔多

當然啦中国人 智商高咁多
呢度啲香港人都唔適合同你地討論架喇 , 係咪
中国人 會員 入嚟喇
波台不嬲中國人反中亂港
有咩要討論
波台不嬲中國人反中亂港
有咩要討論

有架 , 因為反對派係以 中国人 為恥

睇下邊啲唔係連登反對派
中国人 係咪收到 ORDER 都冷處理喇

做咩一次過走晒嘅
波台不嬲中國人反中亂港
有咩要討論

睇下邊啲唔係連登反對派

都係個句啦,一個黨派入面都會有唔同意見架

做咩一次過走晒嘅

陪下你玩啦,你想傾咩?

做咩一次過走晒嘅

睬你都on9啦
上網開個post就當自己係偉人

做咩一次過走晒嘅

陪下你玩啦,你想傾咩?

你對今次義士被判監有咩想法 作為香港年青人條路要點行 ?
波台不嬲中國人反中亂港
有咩要討論

睇下邊啲唔係連登反對派

都係個句啦,一個黨派入面都會有唔同意見架

我知道邊啲人係中国人啫 , 你仍然可以表達你嘅意見

做咩一次過走晒嘅

睬你都on9啦

Upup下就建咗個新派叫連登反對派,你話幾咁易

做咩一次過走晒嘅

睬你都on9啦

點解你會有覺得自己係偉人呢個想法 ?

做咩一次過走晒嘅

睬你都on9啦

點解你會有覺得自己係偉人呢個想法 ?

中國人唔係偉人係咩呀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞