[ 反五毛運動 ] 支持中國政府嘅就係 中 國 人

427 回覆
202 Like 14 Dislike

係喎 , 等我睇下邊個會員 24 小時上連登 MON 住先

今日放假慢慢陪你傾都得

咁啱嘅 , 你咁我又同你傾下啦

你認為香港年青人之後應該點 ?
係咪打份工 咩都唔好理 , 賭下波就算 ?

你就咁問年青人係無用架

哦 , 咁應該點問呢 , 賜教下

香港人係一個團體嚟,夾硬有啲人唔醒覺,做咩都無用

咁係咪打份工 咩都唔好理 , 賭下波就算 ?

唔係唔好理,而係現階段應該團結香港人先囉

所以分辨 中国人 同 香港人 , 將對香港有情感嘅人歸邊為香港人
用嚟團結香港 , 你係咪認同 ?

你就咁問年青人係無用架

所以分辨 中国人 同 香港人 , 將對香港有情感嘅人歸邊為香港人

藍絲對香港無情感,你係咪咁覺得?就算樓上有啲人話自己係中国人咁佢哋係咪都心甘情願?

你就咁問年青人係無用架

藍絲對香港無情感,你係咪咁覺得?就算樓上有啲人話自己係中国人咁佢哋係咪都心甘情願?

藍絲對香港無情感,你係咪咁覺得?
我唔肯定係咪全部 , 但中間至極藍嘅人士對中国官方大部份立場都無條件支持
即使損害香港利益嘅事件都會以中国利益行先 ,

例如
普教中 , 抺殺香港語言文化
高登 , 將港地比中国只係為咗方便佢地
建制派用貴價請中国建築公司起有問題嘅樓比香港人

咁你話佢地對香港嘅感情深定係中共深啲 ?

就算樓上有啲人話自己係中国人咁佢哋係咪都心甘情願?

點樣定義自己身份係從自己想法開始 , 如果你唔係心甘情願做中国人
無論本護照點寫你都可以唔認同 , 你可以用想法 , 用行動去話比人知

你唔係中国人

你就咁問年青人係無用架

藍絲對香港無情感,你係咪咁覺得?
我唔肯定係咪全部 , 但中間至極藍嘅人士對中国官方大部份立場都無條件支持
即使損害香港利益嘅事件都會以中国利益行先 ,

例如
普教中 , 抺殺香港語言文化
, 將港地比中国只係為咗方便佢地
建制派用貴價請中国建築公司起有問題嘅樓比香港人

咁你話佢地對香港嘅感情深定係中共深啲 ?

就算樓上有啲人話自己係中国人咁佢哋係咪都心甘情願?

點樣定義自己身份係從自己想法開始 , 如果你唔係心甘情願做中国人
無論本護照點寫你都可以唔認同 , 你可以用想法 , 用行動去話比人知

你唔係中国人

Hi
波台不嬲中國人反中亂港
有咩要討論

有架 , 因為反對派係以 中国人 為恥

睇下邊啲唔係連登反對派

都係個句啦,一個黨派入面都會有唔同意見架

共產黨一言堂係唔會有問題
推下先
支持
立法會已完中國人主場
好好笑
D中国人係咁想人地覺得自己中国人
拿我無講邊個呀
好好笑
拿我無講邊個呀

連登 中国人 會員名單

路斯基bb
https://lihkg.com/profile/37604

A_Milik
https://lihkg.com/profile/30768

2和b
https://lihkg.com/profile/5549

香港鍵國
https://lihkg.com/profile/50533

JR
https://lihkg.com/profile/86841

請各位持續更新

有名單架,佢地自己認嘅
立法會已完中國人主場

好好笑
拿我無講邊個呀

喂喂喂 唔好踢爆人啦
好好笑
拿我無講邊個呀

喂喂喂 唔好踢爆人啦

你終於返嚟拿

等緊你返嚟教我中國四大發明 點樣偉大法
中國人真係難聽過粗口 將呢句野發揚光大
中國人真係難聽過粗口 將呢句野發揚光大

推下先
推下先
夠鐘入嚟認做 中国人 喇喂
推牙
香港人咪中國人囉
香港人咪中國人囉

你認唔認做中国人 , 已經反映咗你親中嘅程度
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞