[ 反五毛運動 ] 支持中國政府嘅就係 中 國 人

427 回覆
202 Like 14 Dislike

大家都流緊非洲人嘅血
但係宜家我就係香港人

從你口中得知 你以中国人為傲 好明顯就係中国人
美國人都唔話自己係英國人

咁低層次 好大機會係中国人

你係華人咋,你老竇老母都係大陸落黎咋

你老豆老母就中国落嚟
我老豆老母唔係
你真係正一中国仔 有樣睇

sor喎,我就原居民黎,睇死你最多咪又係阿爺阿嬤落黎香港,我都未叫你哋躝出香港啦

你原居民
南越定咩呀

香港呀,你個新移民後代幾時躝出香港呀

應該唔會 , 首先我地唔會用躝呢啲咁粗俗嘅字眼

我地只會叫你地做 中国人

香港原居民都俾人叫做中国人

對唔住 , 我頭先留意唔到原來佢唔鍾意 中国人
呢個稱呼 , 如果佢話佢討厭 中国人呢個名稱 , 咁我都會識做嘅
可以搵番我以前既留言

我上一代係客家原居民

純正過你地班大陸連登仔多多聲

同我講血統

佢哋話反中國就係真正香港人,唔理係唔係啱啱落黎
可以搵番我以前既留言

我上一代係客家原居民

同我講血統

係囉 , 大陸 係仆街嚟

好在有好多新一代改過自身 , 唔做 中国人
可以搵番我以前既留言

我上一代係客家原居民

同我講血統

OP個topic就講loyalty, 唔係講血統。
可以搵番我以前既留言

我上一代係客家原居民

同我講血統

係囉 , 大陸 係仆街嚟

好在有好多新一代改過自身 , 唔做 中国人

可以搵番我以前既留言

我上一代係客家原居民

同我講血統

由佢啦 , 如果佢話佢唔鍾意做 中国人 未由佢扮下囉

但到時捉到佢撐政府 , 咁又要問返佢點解咁唔鍾意做中国人喇
你地成班大陸仔係香港搞搞陣

我地d原居民後代都未出聲

係囉 大陸仔 就係仆街嚟

好波
可以搵番我以前既留言

我上一代係客家原居民

同我講血統

我唔覺得中國人有咩問題

我哋頭先個post講曬話唔撐政府架啦掛

好波

可以搵番我以前既留言

我上一代係客家原居民

同我講血統

我唔覺得中國人有咩問題

頭先你好似想唔認喎 , 你講清楚 你認唔認自己做 中国人 先啦

你覺得無問題就得

你咪又係中国人

我唔係 中国人

我係香港人

快啲啦 , 幫我推 POST 或者出去標籤 其他人做 中国人

香港咪又係中國既一部分

釣魚台 自古以嚟都係中国国土
但宜家上面就插住日本國旗

依家香港有冇主權爭議呀? 香港既主權係中國,呢樣野你點都否認唔到

咁關我係香港人 你係中国人咩事

你冇邏輯,好難同你溝油
連登 中国人 會員名單

路斯基bb
https://lihkg.com/profile/37604

A_Milik
https://lihkg.com/profile/30768

2和b
https://lihkg.com/profile/5549

香港鍵國
https://lihkg.com/profile/50533

請各位持續更新

好波

原住民都唔認自己係香港人 話自己係中国人
咁我都好難迫你做香港人嘅 你要係香港度做中国人

原居民都唔係香港人唔通你係咩
以後都唔會叫人做五毛

因為叫佢地做中国人會員 更加容易分辨

好波

個個指下鼻哥就話自己原居民
就算原居民又點,唔通你響大鵬灣單細胞分裂變成人嘅咩,每個人都係非洲行出嚟架啦,住左一代、兩代、三代,自不然就變成香港人架啦,血統

好波

原居民都唔係香港人唔通你係咩

唔使否認喇 , 根據貴支共黨嘅講法 , 你首先係中国人
如果你唔認都仲有得辯駁下

但你認自己係中国人就唔駛再質疑你喇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞