[ 反五毛運動 ] 支持中國政府嘅就係 中 國 人

427 回覆
202 Like 14 Dislike
中国人樣辨

大鵬金翅神將
https://lihkg.com/profile/64806

見到佢Post 可以一齊稱呼佢做中国人
佢唔介意,但係每一個對佢嘅標籤都會比其他人有警剔,以佢嘅行為介定[red]中国人[/red作]用。
多謝推post 支持
中国人憤怒了
呢位中国人好憤怒
努力啊中国人 繼續推啦
呢招絕
正皮支持
呢招絕
正皮支持

多謝你,香港人要努力

近期,連登有好多自稱 中国人 嘅會員

製造分化,互相指罵,冷嘲熱諷,散播失敗悲觀言論,甚至用舊聞洗版

令反對派唔能有正常議事討論

呢班人以往被標籤為 五毛 就會迅速以屈毛論反駁

但只要你標籤佢地為 中国人 ,佢地就唔敢否認,因為佢地唔想造到網絡世界有否認做 中国人 嘅風氣。

暫時,佢地多數先自認做中国人,然後再問做中国人有咩問題,繼而想拉所有人落水齊齊做中国人

希望各位反對派同路人,由今日起,將連登入面嘅 中囯人會員逐個辨認出嚟,一 可令真香港人重新聚集討論,亦唔需要再為五毛屈毛拗嚟拗去。

同埋見到中国人唔使 Block ,因為無論你點標籤佢做 中国人 佢都唔會否認,所以將其歪理或者醜態同時歸入做中国人特質佢地就要花更多時間為中国人呢個身份辯護,亦唔能夠話你屈人做中国人,因為呢一句係非常負面,中共唔想見到。一般會員亦更容易分辨中国人

睇下今日捉到幾多連登中国人
乜唔係大家都係中國人咩?你地本護照寫咩國家?

我唔會認自己係中国人喎, 你係咪認

笑死 咁快引晒一堆中国人出嚟
乜唔係大家都係中國人咩?你地本護照寫咩國家?

我唔會認自己係中国人喎, 你係咪認

睇返都覺好笑

唔敢燥認嗰下抵死

唔敢否認嗰下抵死
中國人上返你地個內聯網喇,唔好出黎獻世
意見不合就五毛中國人
樓主惡撚過共產黨

係依度祝福樓主同所有中國人一齊死全家
垃圾
意見不合就五毛中國人
樓主惡撚過共產黨

係依度祝福樓主同所有中國人一齊死全家
垃圾

唔話你五毛,淨係話你係中国人

有無感覺良好啲

請支持善待動物
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞