5000-10000mAh輕便尿袋求推介(3)

416 回覆
1 Like 6 Dislike
我買咗4980yen隻65w NovaPort TRIO
其實rich唔rich就無意思嘅比較
牛就真係唔敢買一般中國牌子喇, 你話anker嗰啲係Apple認證咗另計
我就都係信日本QC多過淘寶QC
小米
黎緊要去旅行想買個尿袋夠一日用
見到市面上多數係5000/10000/12000
想問10000-12000夠唔夠一日用?
連埋條線嘅款有冇推薦?

最好外型四四方方,方便一手拎晒兩樣野
因為見到有啲款雖然係細,但成包紙巾咁好難拎

利申iphone14pro

0.5 線+ 紫米
去開日本就買cio pro slim 10,000
cable條線唔見左 donki會唔會有線賣?
想問下Pro slim 外殼既物料同唔同pro 10000?
用緊pro 10000, 外殼物料好吸味. 落完機舖打機. 夜晚返屋企訓教. 都聞到嚿嘢有陣臭煙味
想請教下各位
https://eshop.verbatim.com.hk/products/10000mah-magnetic-wireless-power-pack-mcp-10
呢隻其實得唔我, 兩舊水內好似幾抵玩
見日本d reviewer 用開呢款Plugable既USB C Meter
https://plugable.com/products/usbc-vameter
有分100w, 240w
款靚仔d, 介面得volt, watt 同amp數三樣
amazon 賣港紙200幾,香港price唔知點解成400幾

其他片測試個d 有彩色字,有usb A 頭,有d可以睇溫度時間電阻etc
amazon 好似都係$20 usb樓下左右

唔知香港深水埗旺角有無地方買到
定淘寶一定最平
Pro slim 有磨砂,應該係唔同既,pro 版 係膠膠地,所以易吸味掛
唔抵
...
Hi Mr So ,
Milked
Saved
今晚食唔食pizza外賣
想幫你叫外賣
佢嗰頭夜晚有冇人送
樓上做咩玩自爆
好奇想問點解會話唔抵?
本身追完post想買belkin 5000 有支架 嗰隻
但係見到verbatim呢隻平幾十至一舊水 反而有10k
其實分別喺邊?
唔熟尿袋 認真想問下
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞