5000-10000mAh輕便尿袋求推介(3)

844 回覆
3 Like 11 Dislike
所以你可以揀
到日本前一,兩日到便利店
平個60蚊都冇
有問題要換都煩喇
你話我買anker jp買尿袋同牛平香港6xx就話姐
如果你間酒店可以收件嘅話仲方便
上次試過
香港22x ja
日本最平見扣埋稅40xx, 差個30蚊香港賣算數
屌d人仲去日本買
邊度22x?
見最平都268
$22x 應該退税價
睇錯
都話緊香港
退稅上面講左最平見40xx, 5算都係200左右, 自己計啦
同價我去開日本買都唔撚幫襯香港啲19舖仔
你壞個陣煩咋嘛我有咩所謂
傻鳩黎既
你又啱wor, 巴打間舖係邊?
去你度買好過
爭幾十蚊就唔好搞咁多
仲煩過買淘寶尿袋拎上大陸換
我又唔係開鋪
係唔明差咁少做咩唔買行
我自己買咁耐尿袋, 都用得上幾年先壞/發漲
同埋幾百蚊貨仔, 我買行壞咗拎去整, 又要平日office hr請假去, 即係把撚
我上次2月買隻anker 120w雷超特別版壞線好彩anker jp肯寄日本酒店換隻全新嘅畀我,我仲要用佢比既回郵信封寄返舊嗰隻畀佢
諗起都煩,好彩係住酒店唔係民宿唔係冇人收到件
你鍾意啦,電子野一向撞手神
你呢隻日本限定無得唔煩啦
D人成日話anker Belkin 尿袋有份外銷版

我就唔係好信

反正全部都係大陸做

壞咗有保養我就理得佢

其實anker 隻Qi2 如果唔係真係吸唔實,我未必會賣走佢

每次放入褲袋行幾步就跌出嚟,本身已經叉得慢

都唔知點解要偷工減料,整少粒磁石

明明有磁可以吸實好多
吸唔實係magsafe出咗咁多年都發生, 真係好反智
主要都係因為想買隻2腳出國用又細隻
咁啱行過anker專門店又做特價11160可退稅,再順手買埋隻20000mah出到2x100w尿袋14900可退稅,夾埋平香港5-600
佢呢隻係咪新出,冇理由一圈都吸唔實
係咪套問題
真係唔吸唔實 設計死症嚟
因為佢少咗粒磁石
用qi2 真係唔可以帶套叉電
唔係叉唔到係會去到超慢

https://youtu.be/A_zh6SSrIsM?t=146

你就咁吸上去唔郁就夠力嘅.
但你放係袋 / 褲袋 用magsafe 叉電就99% 會跌出嚟
上個禮拜PDD ¥109入手,免運費
PDD官方集運用順豐 順豐會拒收尿袋
要運落嚟要用私集 計埋運費差唔多
(不過京東自家物流唔知會唔會拒收尿袋)
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞