5000-10000mAh輕便尿袋求推介(3)

416 回覆
1 Like 6 Dislike
最新 - 目前已知

Smartcoby pro 30w - iphone 15 系列ok

Smartcoby pro slim - iPhone 15 系列 ok

Smartcoby pro cable - iPhone 15 pro ok (pro max 唔肯定)
15pro magsafe 邊隻好

5000就夠
呢款幾正喎,call機有內鬼終止交易
用用下爆炸真係唔方終止啦
唔駛諗
qi2 得兩個選擇
小米 / anker
淘寶啦直接
留名
淘寶殘體字
無問題
4月去日本又可以去驚安買尿袋了
去日本買左PRO SLIM開心使用中
未到最輕但真係好細舊又輕

係咪輕身好多? 我用緊有線果隻
巴打你舊pro cable, d 數字有無上落得好快
睇過台灣人既片,都係類似,同埋會係0%維持好耐
我自己有顯示watt數既線,叉舊電到99%之後繼續35w 好耐先慢慢減,最後都係90min 就0 watt 唔叉
但睇日本人d 片,又無呢個問題,數字%正常咁上
不過唔理數字,操作係正常既
同埋我舊電後面d字已經甩到睇唔到寫咩(我黑色)
正wo, 我都等拎貨
唔知香港幾時先有pro slim行貨
請問巴打們有無magsafe日本尿袋推介
今個月20去大阪可以買返隻
咁啱係台灣

唔覺得特別平喎
亦都唔知邊度有實體店買
師兄,呢個日本牌子,你係台灣拍賣網睇我諗個價錢已經俾人食咗一浸. 下次你去日本睇睇,你呢個價錢對比上嚟貴好多
啱呀
我唔知台灣邊度有得買咪上網睇下
去日本嘅時候買埋就最抵玩台灣網上面個價錢真係爭好遠
月尾去日本 最推介買邊款?
頭2款係咪要自備線?
係咪donki / bic camera就搵到?
成日可以跳得好勁 80變30 又試過十幾 跳返80幾咁 依加好少會用佢
最近試過兩邊頭一齊用,佢一下由100%跳去85%
不過托左人買左個smartcoby pro slim 同trio 返黎
遲d 試完報告比大家
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞