5000-10000mAh輕便尿袋求推介(3)

416 回覆
1 Like 6 Dislike
本身已經用緊 nitrcore nb10000 無事無幹
20000 應該都會入呢隻
我都係用緊nb10000
Smartcoby 20000 定carbo 20000好?
我用緊carbo10000 差得好快
我都用緊carbo 10000 最近諗住買Carbo 20000
但係佢好似得20w 輸出
接口數都唔同
smartcoby 2C1A, 有65w
識pass through charging
C頭又識自己轉換watt數
pro cable果條c to c線 驚安有無得買?
睇左好幾個QI2尿袋既review 根本無一隻上到15w 全部都有散熱問題自己跌到得返10w左右
咁其實QI2呢一兩年黎講真係得個吹字 起碼兩年後有無廠解決到散熱問題先有用
應該都好難用返線算
有冇人用過成個工具箱咁大果啲電池
帶去露營好似幾好用
啅頭野
結論係apple個舊發熱控制最好
慢差就緊係溫控好啦 嚟嚟去去咪又係個的定律
正正經經用線快差 快快手將個尿袋甩手好過啦
samsung 新10000, 20000
香港官網定價分別為 428 和 348 港元
https://is.gd/8yCqoM
佢無線如果差到apple watch想買
終於得閒開個smartcoby pro slim 同 trio 出黎比大家睇下
左trio, 右pro slim

上trio, 中 pro slim 下 pro cable

左pro slim, 中trio, 右pro cable

pro slim 叉電

trio 叉電

trio 叉 MBP 14" M1 Pro (電腦setting顯示 input 67w)

pro slim 叉 MBP 14" M1 Pro

pro slim 同 apple MagSafe battery 比較

另外trio後面spec d字比pro slim印得深色d清楚d
兩個都送條短type c to c線
師兄條show w嘅短線係香港買?咩牌子嚟?介唔介意透露吓
長線粒,都係momax咋,本身想買埋CIO佢個款添,不過有d貴
多謝師兄無言感激,睇上去幾好用
Elitelink USB-C to USB-C PD 100W LED尼龍編織快充線 (1.2米)
我都係身痕買黎測試下d 尿袋啊,charger啊咁樣
呢隻平平地又支援100w
佢有出type c to lightning 版,不過好貴,因為MFI左要>$100了
其實我想知呢到有無人身痕到會買埋個d usb電流計測
其他人唔知但係我本身都想試吓
請問可唔可以直接用送嗰條叉iphone 15pro?
隻Smartcoby 10000本身都好地地
早幾日拎黎叉完枝打燈棒
依家個尿袋無曬反應
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞