5000-10000mAh輕便尿袋求推介(3)

416 回覆
1 Like 6 Dislike
留名等睇報告

我3月底 去日本都想買呢款
可能離左題,希望有師兄解答

岩岩換左iPhone 15 Pro Max 無耐,想請問各位師兄
Pro max 支援 USB C 3.2, 理論上 可以去到 10Gbps,

如果我插條 USB 3 既cable 去電腦到用ITunes backup 部 iPhone, 個backup 速度 會快左嗎?

我部電腦 有 USB 3.2 C口 , 之前用iPhone 11 pro 直接USB A 口 backup ,因為都百幾GB野,成日都搞好耐

感激各位師兄解答
應該睇你條usb c 線岩唔岩規格
如果規格係 正確 嘅,而我部電腦 係支援到,咁理論上iTunes備份iPhone 會唔會快咗呢師兄
我睇reddit/macrumors forum好似都去到usb3 以上個速度,話restore backup都係要幾粒鐘咁
(我自己就無試過用線backup)
好嘅好嘅,唔該晒師兄,感激不盡
唔係好理解值依個價錢
百幾 二百蚊 咋喎師兄
Belkin出咗隻qi2 5000
見Apple有得賣

都真係厚左d
呢隻用lg電芯
諗緊買呢隻定買mophie powerstation 10K stand with MagSafe
"smartcoby pro 香港行貨果款
極度懷疑呃秤
叉唔夠1次s23u 已經用哂電
鬼有10000mah"

上個po有人咁講,大家點睇?
同埋想買叉電器,而家slim同cable香港係咪都未有代理? 而家買普通30w pro係咪好不智?
So far 我買左兩粒smartcoby pro ,一黑一白

電量方面,iPhone 11 pro 1.5次左右 , iPhone 15 pro max 一次多D , 0-100% (4400mah) , Samsung S23u (5000mah),照呢個推斷,如果係s23u . 0-100 , 都真係有機會叉唔夠一次呀,因為一開始嘅時候如果你部電話冇電,佢係快叉的話,電壓高左,轉化率會低左,因為叉得快左,如果你拎USB A 去叉,時間耐D,但轉化率相對高,當然,以上只係我嘅個人猜測

關於依家買普通30pro,睇返你急唔急,如果唔急的話,梗係去日本買新款
有冇巴打知邊度有smartcoby pro slim 賣
amazon 樂天都冇晒貨
amazon有貨喎
係無得直寄香港
所以你睇到無貨
咁樣係咪全部10000mah嘅叉s23u都叉唔夠一次?
暫時無計劃去旅行 ﹐同埋都係想買行貨﹐出問題起碼有得換

有無其他牌子嘅性價比同smartcoby差唔多
nb10000 夠晒輕但貴多幾十數
呢個問題唔識答,因為個個尿袋w數唔同,品牌唔同
上carousell 收samsung p3400 用
買s24u 送尿袋所以好多人賣
早幾日試過用pro silm叉
iphone15pro 15%->84%
Pro silm 100%->53%
好提議 最平90蚊有交易
想請問有邊邊隻10000 under 200g可以差埋apple watch? 有嘅都好大舊又重
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞