5000-10000mAh輕便尿袋求推介(3)

844 回覆
3 Like 11 Dislike

想買呢隻,點睇
買v記就正正經經買佢最新20w個隻 cp值算係咁 夠平
貴過99唔抵
$89 呢?
好似ok 幾薄
係日本買多左隻Smartcoby SMARTCOBY Pro SLIM 10000mah 黑色
有無人岩,原價出售
基本上跟番個八字頭 就ok, 買番唔同地區既插,

電壓220-250v , 搞掂,唔好買錯 110v ,有買大無買細,呢個問題我之前都有問過

大致上幾個師兄既意思 總結就係咁,唔洗買到 13A , 應該呢d , 250v 6-7A 線都搞掂,輕便d
有好耐喇
你啱啱放出嚟?
同日本差不多咋喎

小米又走回頭做乜9

出qi2唔好咩
離多次題(呢
如果我想買呢隻Momax8字頭牛
自己再淘外國通用啲八字頭綫有咩要留意?
基本上跟番個八字頭 就ok, 買番唔同地區既插,

電壓220-250v , 搞掂,唔好買錯 110v ,有買大無買細,呢個問題我之前都有問過

大致上幾個師兄既意思 總結就係咁,唔洗買到 13A , 應該呢d , 250v 6-7A 線都搞掂,輕便d

如果條線得250W, 2.5A 係唔係會唔夠力?
仲未搵到6-7A線
唔好意思,對電壓電阻無乜概念
去日本買都係2舊水咋
條線 220-250v 係電壓, 唔係250w .

同埋你應該係買唔到得250w既八字線,所以你放心,呢方面你唔會買得錯

不如簡單d,即係咁,其實你唔使理,買一條當地國家嘅八字頭,電壓係250v,其實已經OK.
感激你🙏🏼
即係類似呢啲頭250v , output 2.5A,呢啲頭有八字,有梅花,有三角,呢張圖只供參考,圖片中嘅係兩腳插頭形式,去咩國家就買番相對應既,例如圖片呢個,日本.台灣同大陸都用得.

睇返你想買嗰隻牛,都係國際電壓,換咗個頭,基本上冇問題
Tg@zforzhina
ok

可能都係買呢隻算

反正都唔會預用無線充

呢隻又金屬殼,好似都OK
唔用磁吸可以買d再細舊d
屌米33w之類
小米33 個隻用18650電好大舊
真係搵唔到一隻完美充電寶
21700黎,上手應該細過黑鯊呢舊
anker 最大個問題都唔係重....係佢真係吸唔實.
$4xx 蚊隻尿袋吸唔實真係唔想要

小米 $2xx 又充唔爆一次pro max

belkin又假15w. 得qi 1

我終於明點解冇人肯出qi2尿袋.
應該係個認證太貴.
有乜理由qi 1 尿袋先係 $1xx左右
上qi 2就即刻$4-500
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞