[KPOP] K-POP 2024討論區 (4)

1001 回覆
3 Like 14 Dislike
美神大聲唱
又抄,抄鉉未?
歪屎COPYCAT
呢個又係邊個嚟?
低配版黃鉉辰
LE SSERAFIM今天人氣歌謠一位安可影片
播出版
https://twitter.com/i/status/1764191815404761233
完整版
https://youtu.be/lKH9QAno1kU
(註: 原po後來才補上完整版的安可舞台,所以現階段的留言是針對播出版的安可舞台)
來源: theqoo https://theqoo.net/square/3128389927
1. 原本以為許允真的能力值很高,但看來在LE SSERAFIM中的六角形角色是金采源啊..
2. 這個真的還可以
3. 一葉的表現意外的很好
4. 采源和一葉唱得還不錯吧?
5. 這個為什麼會上熱門? 感覺就只是一般的安可舞台啊..?
6. 我覺得她們唱的不是需要被罵的程度
7. 其實除了櫻花就沒有問題了,是因為櫻花唱得太慘了的關係
8. 今天真的還可以
9. 因為櫻花的part沒有出來,所以不知道,上次引起爭論的也是那個part
10. 音調比上次的M Countdown的安可舞台更準,也唱得更好了
11. 只要櫻花不唱的話就沒問題了
12. 除了櫻花,剩下的成員只要練習的話應該就能抓好key
13. 感覺大家只是想批評她們吧,恭喜LE SSERAFIM一位
14. 其他成員都還可以,櫻花才是問題所在,但是唱的最差的部分被卡掉了
15. 唱得還可以不是嗎? 不要再批評她們了ㅜ
(轉載請註明 韓網評論翻譯站,謝謝~)
惱羞成怒
根本就係喺到逼人同意佢哋唱得唔差,唱得咁難聽都可以討論足咁多日
收手等班fans自己享受個encore stage算啦
鍾意lesse嗰班
真係無資格笑姜逼同姜嬸
班台灣人之前喺咁笑姜逼係百大美男TOP3嘛
入面實有lesse嘅台飯啦
佢哋又唔諗吓
lesse無一位就唔使encore
就可以繼續用live ar扮實力強勢團
Fans會話佢哋演唱會唱得好就得,encore舞台係同fans享受一位喜悅,唱得差都冇所謂,佢哋鍾意睇
今日風向變咗啦,係話佢哋encore都ok
歪屎元彬想溝我
痴線
話今日唱得穩呀,再鬧就無禮貌
用佢嚟激辰
認錯老公假戲真做排卵期NTR
諗你老母咩諗我睇idol係娛樂享受,你叫我諗嘢?
唔見你隊隊encore都講,淨係針住lesse
我都唔想le sse攞咁多1位㗎,但紅到咁都要硬食1位有咩辦法啫?
咁係咪反映左 早兩日人地都係真實評價
而唔係FEARNOT口中所講既黑粉
格硬話唱得難聽
唔抵得人攞一位咪搵位入囉
我同元彬做咗愛了。
sana 可唔可以唔好再整
已經夠靚
再整就好膠
慈雲山都有個
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞