[KPOP] K-POP 2024討論區 (4)

1001 回覆
3 Like 14 Dislike
而家先24歲 咁快就走樣
M&H至少得到佢要受到嘅教訓
Source係殺人放火金腰帶
李宰旭換乘戀愛疑惑爆發

27日李宰旭和Karina通過所屬社官方立場承認了戀愛。所屬社方面表示:「兩人長在互相互相瞭解中。因為是私生活,希望大家能以溫暖的視線給予尊重。」

據悉,李宰旭和Karina於1月參加在意大利米蘭舉行的某名牌時裝秀時結緣,兩人主要在家附近和住宅區公園散步,互相交流心意。

但是也有傳聞稱,李宰旭到去年12月為止還在與大勢女演員A某。業界也懷疑李宰旭和女演員A某交往了1年以上,與1月份與Karina見面在時間上沒有太大差異。

29日上午李宰旭所屬社方面表示:「確認到網上有誹謗演員、散布謠言的惡意侮辱性帖子。這是嚴重的侵害人格權的行為,我司將通過法律代理人強有力的進行民事、刑事上的法律應對。」

會唔會係高允貞
仆街啦高允貞都食埋
爛牛十幾歲就已經走緊樣
第一眼以為係新沙洞老虎嘅中學相
獐頭鼠目!!
好心班k粉唔好咁小氣係咁攻擊條仔啦
應該要好似我咁幫自己粒豆組幾十個cp🖤
使咗好多錢追線上線下要崩潰都算
嗰啲喺咁話拆cp嗰班就節省少少
學學龍tory啦
龍哥好多任女朋友
李勝利坐完監都不離不棄
唔講以為佢哋有份屌
我選擇祝福
而家啲fans擺明就係想迫條仔分手
再營造Karina喺無知少女比壞男人呃咗嚟挽救人氣
黃旼炫和宋江兩大帥哥都要入伍了
黃旼炫入伍時間:3.21
宋江入伍時間:4.2
佢咁既樣都可以同時食高允貞同karina咁撚正 真係幸福JJ
唔做演員都抵啦 人生何求
通常咁快識都認,會好快變返前後輩關係
所以根本唔使班‘’fans‘’做埋啲多餘嘢
距離活動結束只剩最後4個月了的女團
Girls Planet999組成的出道組KEP1ER
22年1月出道,官方表示活動期為2年6個月,因此不出意外的話將在今年7月到期解散
現在成員們的所屬社情況:
崔有真 無公司(CUBE合約結束已久)
沈小婷 TopClass娛樂(中國所屬社)
金採炫 WakeOne
金多娟 Jellyfish
江崎光 avex娛樂(日本所屬社)
休寧巴伊葉 IST娛樂
徐永恩 BIScuit娛樂
Mahiro、姜睿序 143娛樂
目前已知的成員去向的mahiro和睿序可能會合流143娛樂的Limelight,不管成員們接下來將怎麼活動,粉絲們只希望KEP1ER今年能出一張高質量的正規專TT
【instiz】被TWICE姐姐們喜歡的winter

定延加入搶人:「我會對你很好的,你願意做我的妹妹嗎?”

T寶緊貼時事立即換擔
轉個頭就會話同Karina分手,女方就好可憐比男人呃,李宰旭慘做政權下既犧牲品
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞