ELDEN RING DLC PV 終於有!!

1001 回覆
183 Like 12 Dislike
唔睇攻略基本上好難全清
好多時你以為全清只係你未搵到路
我見佢把刀就咁斬係會出血的..
招技係無出血..

我就係唔知用雙刀意義, 因為左攻同右攻都係用一把, 其實無必要一手一把。用重攻係咪兩巴一齊劈?
因為我一把名刀一把短刀試過, 佢無得一齊打連招, 即係是旦用一把, 咁又好以無乜用。
巨人唔難打 只係多血
慢慢打都可以
每個人觀感都唔同嘅
無錯, 由於我無睇攻略, 我連入王城個龍裝大樹都玩左勁耐過唔到..
後來先發現...有得召喚先過到

同埋我玩單機, 唔連線, 所以唔會call 人..

宜家有第一次爆唔到經驗, 好快連王城都過埋, 入到深根樹底..過番井底永恆之城了..
出血嚟講攻擊密度好緊要
要同樣嘅武器類型先有連擊
左手用返把屍山/普通太刀/晾衫竹啦
我白金當年睇攻略先知差隻龍人士兵
我認同佢喎

地圖太大反而無咗以前魂系作品嘅心思,boss都重覆得太緊要,到後期雪山真係得個大字無乜content
就係玩魂系先要人幫

(引戰)
點會無需要
兩隻手拎同一個模組武器係會一齊斬
揾人幫太唔方便
又 lag
碟都賣左9世
邊到講
知你威啦
16個鐘既話,王城就一定有,可能包埋高原個area咁上下
又咁講
ER 嘅content 除咗boss
重有secret 同故事
太細好多嘢收唔埋
加上敵人好多都可以逃課
不過對全齊集郵玩家嚟講
D 洞好嘔心
後期我無乜入洞窟
所以無乜感覺
佢講佢睇錯左
佢根本搞錯咗雙持系統
石盾後尾都改到點都會扣耐力了
屌,仲以為真係16
之前記得有篇野講到好似係同本身個隻咁上下份量
由 Fromsoftware 所推出的動作角色扮演遊戲《艾爾登法環》(Elden Ring)DLC「黃金樹之影」(Shadow of the Erdtree)從去年 2 月公開以來,就沒有任何新消息,引起許多玩家的擔心。而根據 Fromsoftware 母公司角川最新財報,提到他們正在努力開發 DLC「黃金樹之影」當中,只是日期仍然未定。

根據角川最新財報中說明,提到目前 Fromsoftware 正在努力開發《艾爾登法環》DLC「黃金樹之影」當中,以便最大限度的去拉長遊戲本身的生命週期。不過可惜的是該公告中仍然沒有說明 DLC 的預計推出時間,只有寫道 Fromsoftware 的《艾爾登法環》和《機戰傭兵6》為他們的遊戲部門帶來了高於預期的利潤,即便《艾爾登法環》發售 2 年後仍然保持穩定的銷售。

Fromsoftware 從去年 8 月推出《機戰傭兵6》後,目前手頭上除了開發中的 DLC「黃金樹之影」外,更背爆料中還一款遊戲正在開發,就是在 2023 年 5 月提到名為《Spellbound》的全新 IP 遊戲,預計會在 2025 年弟 1 季推出,不過同樣尚未獲得官方證實。
但變左無左月穩技...我驚未埋到身俾人殺左..
我試下招先
https://lihkg.com/thread/3627189/page/1
《艾爾登法環》角川財報提DLC努力開發中,將能延長遊戲的生命週期

原來上星期先開過post
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞