ELDEN RING DLC PV 終於有!!

1001 回覆
183 Like 12 Dislike
環印城爺爺係pv只係一個普通npc
黑龍連影都無出過

畫中世界無貨交又唔敢講 雖然係少d王打
但玩完成個DLC/打完修女我覺得係絕對值回票價
直頭係第二集
但是,這並不代表『艾爾登法環』的所有內容都已經結束。可能我之前在《黑暗靈魂3》
的時候也說過類似的話,但我不想斷言未來的可能性。

係咪開始鋪路darksoul4
回上面 呢D 商業野
無人想一口咬定唔會再出, 斷自己米路
但是,就DLC的容量而言,與《黑暗靈魂》系列和《Bloodborne》等DLC相比,它明顯更大
。我們可以確定,這將是迄今為止我們製作的最大的DLC。

my burger is cuming

封面係佢坐喺王座度,勁似bloodborne dlc
BB應該係全魂系最好玩,佢個DLC難到出晒汁,有機會一次要試下
佢係咁
有好ideas咪出續集
數漏左p3r 如果你要提日系game
所有圖都係轉至reddit

烙印reference

魂學家已全面展開調查

托莉娜睡蓮?

蝴蝶theory 三兄弟姊妹

有興趣可以上reddit爬
之前話下面隻蝴蝶係代表 Melina 現在有個更加貼切既人
信仰戰士前期未齊技/裝,或者lv唔夠就唔算勁,但後期就有啲太勁
召仿身出嚟>上buff啪滴露>一個噴腐敗龍息,另一個噴冰,等佢慢慢扣血死好無恥
又有回血技,彷身可以同你互相回血
各種遠程技,打人形怪可以用癲火,好全能
武器好多選擇,用刷經劍又得,狩獵大劍又得,玩吹笛吹波波都得
防具睇負重嚟揀就ok,怕死既拎埋盾都仲得
trailer多數只係第一隻見到既王
把屍山血海仲夠唔夠打
之前已經咁講
佢話只係冇打算做DS4,但唔排除將來會有社內有新IDEA
唔想講死冇機會

亦曾經講過, Elden ring就係DS自然嘅進化
“With a larger world, new systems and action mechanics inevitably become necessary,” he said. “In that sense, I think that Elden Ring is a more natural evolution of Dark Souls.”
我嘅理解係Elden ring探索咗DS變咗開放世界嘅可能性
咁DS仲可以有咩嘢可能嘅進化呢?未諗到,但唔排除將來有
太耐無玩 係咪開個新人熱返身算
一定會睇多次本篇解說+重新打一次
DLC唔會影響 主篇結局內容
咁即係話 新蛇男/ Miquella 有咩計劃都無用
褪色者去到都係一場 腥風血雨 生靈塗炭
殺多堆人之後都係翻去 群星/癲火/黃金樹結局

Miquella無啦啦做咩鬼要叫褪色者跟住佢足跡姐 隻game無朋友 係等你show 血條
廢事quote金剛棒
DS3 soul cinder個位作為ds系列傳火既最終點實在寫得太好
就咁完係到我覺得非常完美

續作黎講出隻狼2/bloodborne2就差唔多
如果冇修女dlc, 薪王化身果度有傳送入ring city入口(聚集地)

等咗好耐
中国入左股之後開始有財政壓力
Vr
啲裝同武器係咪會繼承
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞