ELDEN RING DLC PV 終於有!!

1001 回覆
183 Like 12 Dislike
xsx
Steam
佢敢開我敢買
洞窟先好玩
有幾難,名刀月隱一take過
記得個時用咩冰與火 射個條波出黎屈機
玩左一日半日就nerf
之後玩咩蒙格溫聖矛瘋狂出血
都仲要好彩先贏到
到最後都係唔夠打 召人出黎先爆到機
I am a loser
呀仲有踩冰
同靠仿生 但次次一拎到就nerf
咁都好批逗
魂系玩家個成長有快有慢,我入左坑2年左右,岩先去人地屋企到重玩BB,忽然1take 過LV1只係扣左1,2次血就打死聖職野獸同神父,比著之前應該要隊返十支八支血
soullike game 浸浸下就得,我咁多隻soul加埋玩左100定150粒鐘,而家終於有少少所謂手感
但都仲係未熟盾反
正傳都未破完
唔識點去地圖嘅右半
你指上王城右邊定係打碎星個邊?碎星要入左紅獅子城參考個party
王城就打左金身荷來露同惡兆2nd之後落去搵條路出雪山區
其實愈後既洞愈重覆係真既
唔係儲物癖好難有心機入晒
尤其有D真係惡意到會激到你彈起
月隱改左削韌之後你打十幾下先跪一次
仲要得半秒左右,愈削愈跪得短時間
似講龍城多D
呢D地方跑圖會行得到去,得龍城要靠推主線先入到
咁要打左巨人先bo
我都係打到佢跪得一兩次,可能個陣我已經太高lvl,唔覺得難打真心
我應該入哂,重覆係真嘅,熟咗就好快完一個
淨係講過孖生 冇講過細佬定阿哥
DLC 主角候選人
1. 米凱拉
2. 瑪莉卡
3. 托莉娜
4. 葛德文
跪一兩次再處決埋其實好快死
巨人係D AOE技煩D,難打都唔算既
拉後少少出刀幾型之前中肺炎加轉工,之後搵到工冇打爆好似準備打女武神
多唔代表好玩 單次重覆都算
仆佢個街 結晶人記好耐
單結晶人 係王
雙結晶人 係王
三結晶人 係王

講真 我真係唔明佢
同魂1比較 開放世界咗係邊到
魂1 一樣可以自選路線
er 最多叫魂1 plus版 不過地圖設計仲衰咗

個人覺得er 唔係話差
但如果唔係魂fans餓咗好耐 真係稱唔上10分完美神作

特別係 有隻狼呢隻 既魂系又有新野嘅10分作
er最多8分

內容太多 但樂趣性無跟上
打完雙 神皮使者 我只覺得煩到仆街 而唔係有成就感

希望佢dlc 少啲 鳩嚟嘅雙boss 多啲女武神呢啲 難但唔係煩嘅 boss
好似係細佬,應該係,但好似係比人捉左去屌屎忽
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞