ELDEN RING DLC PV 終於有!!

1001 回覆
183 Like 12 Dislike
咁的話, 我應該算幾好彩
本來無諗住買黎玩, 至少無諗過咁快入手, 等減價再買都未遲
但係睇到人Live, 又忍唔撚住手買左
估唔到早買反而享折扣
BB唔玩金盃好短啫,過咗學院得返3個compulsory boss
又話架仔唔搞lgbtq+
睇翻張單 3 月 8 已經 429
新老婆米凱拉?
睇翻張單 3 月 8 已經 429
甚至乎我覺得連米凱拉都未必係final boss(如果出或者係以boss身份出)
英高唔會咁易估到
呢個應該係托莉娜=米凱拉女人嘅名, 之前有睇過人解code 有佢嘅支線,不過比官方收埋左
咁Marika有呢個能力Miquella繼承到都唔出奇....
睇形容佢師父blind swordsman應該係男人黎???同埋佢師父應該係著藍色...唔會咁極端變到著到咁紅掛
咪撚戇鳩啦
神皮 雙頭 跳斬出血
唔同職大把build唔同玩法
劇情content又多
真良心之作
純粹亂估, 因為佢叫得出Mother, 硬係覺得佢係瑪莉卡子嗣之一,米凱拉明顯對應聖女托蓮娜,咁新角色男人Messer可能對應返瑪蓮妮亞,反正都係米凱拉夢中世界,留返個無腥紅版妹妹唔奇。
米凱拉建立聖樹失敗應該係被蒙格擄走,聖樹冇神自然冇律法
正。必入。
今集漫畫笑撚死

成日搞,仲要幾出色
呢隻我都好鍾意 果時第一次打用弓刃好簡單兩三take過咗 後尾玩其他武發現之前係咁啱撞中答案咁解
我都覺得一定唔係
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞