ELDEN RING DLC PV 終於有!!

1001 回覆
183 Like 12 Dislike
但係candy crush 要用嘅時間更多
candy crush到今年都仲係十大賺錢game啊屌
就咁地圖大做賣點係唔成立
魂系遊戲係靠克服設計過嘅難度去得到成就感

今晚見證大量蒙格出現
大唔緊要,唔好太空洞就得
而家唯一唔好既都係有D位太重覆姐
ER有D位可能廢案左變左果D位冇野係度,睇下佢會唔會加返D野落去囉
點解要召喚先過到 0印象
我早排又召 npc 又 call 骨灰
難過我自己打
龍裝唔望我
D 招仲難避左
ER 有挑戰既boss應該係10個8個,惡兆老師,要搵狼哥打既獵犬,早期既碎星,荷來露,女武神,龍神,巨人,尾王,係呢幾隻咁上下,其他大部分玩熟左都係幾take內會搵到方法解決
同埋好多人應該係惡兆個陣卡左勁多次,對非魂系player黎講第一次打贏惡兆個滿足感應該都幾大
賣點係第一次用開放式世界 1lv 可以去高lv地方
等game of the year edition減價再買
ER老生常談,有得背step好多時都係衰自己on9
死多幾次就冇野
等XBP或者PS PLUS送啦
佢招技係引誘人 但冇話佢靚唔靚仔 出到嚟應該九成樣衰
對上一隻係zelda,唔拎大師劍去打boss係OK的
之前好似減過一次三百幾定二百幾
其實係 一個小圓盾夠打天下
可能係男生女相,可能係ladyboy
珍,三周想轉用格檔打法
所以好多人話ER係魂系入門其實都冇錯
同前作鬥難冇意思,反而ER吸引到好多本身唔玩魂系既人去試玩
我諗10個有9個打完女武神都會尖叫一下
遲左玩冇打過nerf前既碎星
我隻女武神好似打左一年先贏,用左好多唔同武器去試,phrase 1 已經玩到無損,只係phrase 2 唔太夠血成日比佢片幾下就收皮
有個紅色召喚call 個NPC 幫手打..
最少個NPC 被打的時候, 可以主力打一波輸出, 更容易win
開花之後死背step都係難打架
好易度錯距離,又或者佢D招太似記錯左佢第二招
我玩左6個週目,每次都係打到開花之後我先叫彷生出黎坦下血,我集中去拉打
我反而唔想咁刷, 悶。
我直頭找個多經驗又一定打得贏的區域, 殺一波好過。
例如打恐龍同雀..打兩下又處決, 處決兩野死得。這樣打兩次都成幾千上萬經驗。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞