深圳「全口重建」 蛀牙男子變面癱

238 回覆
316 Like 7 Dislike
呢個本身牙就唔差
成日以為新代表好
又或者只有騙子先係真
我冇check佢講係咪真
可能係最新山寨貨
SP. 屌完就算。話知佢用乜補
咁做有乜問題 咁辛苦過五關斬六將先拎到個牌
轉頭拎個牌黎博 幫你執爛屎仲要比你纏住咁先係合理?
佢唔係信得過先上大陸整既咩? 點解出左事唔上返去搵人執 建議佢返大陸有咩問題?
生存多一日已經嫌多。
並向他發短訊,指他一旦向媒體發布不實訊息,將循法律追討。
你講這種

我估唔係,有寫削細牙齒同樹脂牙套,我估係假牙同搭橋或加植牙咁
https://youtu.be/iOSSZA8ZCf8?si=8Co79Y8MouOe-tz6

香港整👆👆👆👆👆👆
試過喺台灣啲鄉下地方睇西醫都會問長問短睇吓會唔會係平時啲生活習慣搞到你依家要你睇醫生,都會同你講多兩句依家咩事之後有咩建議
細個阿媽貪平帶我去大陸整牙套,同我講呢隻料夠用10年點知幾個月就崩咗

依家喺香港隻臨時牙套都實淨過大陸嗰隻牙套多多聲
甩一隻牙已經夠慘,甩哂成排真係慘過死

深圳診所唔係香港診所的概念

大陸人有事去醫院睇啦

診所洗下牙就算啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞