[欺世杜名 快撚啲躝] 拜仁慕尼黑球迷討論區 壹佰叄拾捌

1001 回覆
5 Like 2 Dislike
下?我又唔覺son勁得過sane wor
熱狗成隊擺佢做重心
Son撇除第一季同埋上季踢得冇咁好
其餘時候表現都穩定地發揮得好喎
腥淨係穩定性都輸咗好多
雙槍將+ finishing高
Half chance 入得多過人
同時有呢幾樣既球員
現今球壇愈嚟愈少

而家啲單蹄馬
另一隻腳好似跛咗咁
有個7號本身都係雙槍+finishing高
樓主pin this
一拎歐聯轉7號
我都知一定出事
真係害死咗佢
咪撚追big name啦

講真big name都係得呢堆
光頭佬試過都唔會走
高普唔會嚟
施丹戰術普通
沙比去利機會大好多
達蛇一定唔會走

根本得Flick係最好嘅選擇 況且三冠過其實佢都算big name啦 根本拎德國隊評價佢係憨撚鳩
拜仁慕尼黑需要識教波嘅德國教練。
換人首先要炒人
最快都要等3月Eberl 上任啦
漢老請得 點都會放權比佢
應該等佢上任之後plan 好度好 先決定換邊個
而且應該係aim 未來幾季
Xabi / Flick / 其他人選? 可以慢慢諗
當今季已完算
最下面嗰句真係最重要
最近太過閪所以搞到諗呢隊波嘅嘢都諗到好情緒化
冷靜咗落嚟只能夠講今季真係完咗
依家炒教練都冇意思
倒不如盡快搞掂續約同埋清人啲嘢
我個人就覺得背地裏盡快傾好有新教練會好啲
咁樣人哋都會有足夠時間去觀察去思考點樣砌隊波
好過叫人哋依家即刻上任根本冇空間去深入思考隊波嘅問題
有時間比佢教半季 夏天更加知用乜人

何況個勢差到咁16強出局財政上都好傷

杜狗連更衣室都輸埋 甘呢啲唔炒杜真係冇得搞
唔值得為個走硬嘅教練搞到星散

何況依家先16強首回合完其實依家炒人都仲有數講
當初拿鼠成績好咁多都炒 杜狗玩到咁都唔炒根本唔合理
9估 Flick唔肯短約到季尾 但高層唔想冇咗個機會搏沙比
真, 正如沙維好快就辭職俾時間疤管理層去物色新教練同埋俾對方時間去研究有咩球員要清/留/簽
所以今季當完咗算啦, 今季嘅表現唔值得有盃捧
利雲事件再臨三冠教頭比人當係士啤呔不斷拖9人最後搞到人哋嬲豬去疤結果沙比又冇費蛇又冇唯有硬食摩佬or鼻屎佬
甘要走
又傳蘇b?係又唔錯
摩佬點用佢姐 將佢控波 轉身時間減到最少就輸出到最大功效
當年佢踢利華同漢堡都覺得似洛賓 下下禁區頂7 成入既
杜狗死全家
成績差已經仆街
仲要拆散隊波
屌你老母死全家啦
未試過咁撚憎一個教練
迪甘斯走晒
下場all in RB 對沖下心情
憎佢多過光頭佬
就算迫走小豬但都起碼有成績同場面唔閪先

杜狗教到咁仲好意思出聲話球員唔夠班
永遠贏波都有種負碌嘅感覺
下下都係靠球星狀態好扭得贏

贏同輸之間永遠分別只有球球嘅狀態

如果輸係球員踢唔到你個班波 就即係你套戰術從來都冇執行過 咁你做教練教咗成年做咗乜春出嚟
痴線兩個爭好撚遠
杜狗係敢帥重建以來最差
完全冇得比
仲閪過高華唔止少少
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞