[欺世杜名 快撚啲躝] 拜仁慕尼黑球迷討論區 壹佰叄拾捌

1001 回覆
5 Like 2 Dislike
鼻屎:咪搞我

Joachim Löw says he will definitely not be the next Bayern coach: There are different reasons for that. Bayern probably have no interest in me as a coach and I would also have no interest in Bayern. I worked long enough in Germany and I’ve always said another job here in Germany is out of the question for me. For 17 years, I’ve travelled through this whole country, I know all stadiums and clubs well so it’s not a motivation for me”.

Not even Bayern would be appealing to you?

Löw: No, not even Bayern.

— BILD via @iMiaSanMia
邊條撚樣問D咁嘅嘢
漢尼斯冇可能會比佢教
球迷尤其睇梅拿大嗰班唔斬撚死佢算偷笑
其實可以直接比佢做啦
Phonzy
蝗定疤
賤種
希望收返最少5000
簽Grimaldo代佢
簽到先得㗎
Let’s say挖完沙比頂盡加多件Wirtz
你估人哋仲會唔會放比你
雖然我都好想佢過嚟
速度唔慢用波同位置感好仲要有死球
似以前艾蛇
心唔係度都無計

但再係咁拜仁左右閘都廢哂
其實佢呢幾年都冇乜進步過
唔值得加咁多人工
我覺得同卻個case唔同
我覺得沙比唔會過嚟而且我唔太睇好佢嚟到之後會好似佢今季喺利華咁成功
反而Wirtz同Grimaldo仲大機會過嚟
最後嗰句多咗啦
ad replacement 我prefer Theo > Grimaldo

Grimaldo 係勁 但下年就29
個case 有啲似pal 你知佢係當打 但呢個歲數買 = 高價接貨 可能踢多兩年就回塘

Theo 細兩年 風險細好多
睇定啲
分分鐘踢一排又好似大佬咁"雄心壯志"
當佢踢3年 29歲雄心壯志
我地賣比鈀 都可以攬到唔少鈔
家下買人仲邊會睇咁遠fifa買幻幻咩
4千萬買來打到2季已經賺曬
theo呢d有個咁反骨既大佬真係不了
咁主席do you have a plan ?
安祖連奴
主席你都係返去賣香腸啦
Derrick Köhn
加拉塔沙雷雙閘齊飛
Theo冇一億都8-9千萬 中場點撚算
可能加多個Zubimendi
下年中場應該係帕、陳國邦加埋佢
甘去返右閘間中頂下中場
哥唔知keep唔keep打紅牛嘅表現
同埋最近又多單新聞
高層唔知會唔會想佢走
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞