[欺世杜名 快撚啲躝] 拜仁慕尼黑球迷討論區 壹佰叄拾捌

1001 回覆
5 Like 2 Dislike
唔係話費蛇買人眼光差咩
我覺得又唔可以一概而論嘅
20-21嗰季,鈔總又真係好撚手緊咁揀人買
可能Flick都係有限資源下揀嗰幾件
高層肯買啲大嘢塞比Flick用就好啦
正如高華SIR去狼堡之後都有喺傳媒訪問詐過型
話自己當年如果有鈔總撐佢買人,好似拿高SIR第2季咁撐
佢自己都一樣教得掂
Bayern have already sounded out Hansi Flick as an emergency replacement for Tuchel, but some powerbrokers at the club are uncertain whether Flick can repeat his all-conquering run of 2020 and early 2021 after overseeing horrific results with the German national team, which features up of half a dozen Bayern players

The club would much prefer to muddle through with Tuchel and use the time between now and the summer to target a big name who will come in and overhaul the whole squad with fresh momentum for next season. Xabi Alonso is their dream candidate

[@honigstein, @TheAthleticFC]
最後沙比同域斯冇一個過嚟
費蛇去疤
摩佬去紐卡素
高普話要休息
我哋硬食路維s逼害大梅同甘
話時話大家點睇光頭中場大師過嚟頂杜狗
果然高層都係懵撚
杜狗話晒都係費蛇手下敗將
用吓腦pls
拖舟
等陣先佢兩個有對過咩
Transfer Market講的
唔知可唔可信
佢好似唔識德文?
咪歐決
依張可以長擺post頭
嗰陣杜狗仲要跛撚咗
坐喺個箱度
屌係喎戇鳩唔記得咗
歐聯決賽
終於證明咗唔係Flick勁,係TT廢
想開Post自嘲
屌我都唔記得咗TT帶過PSG入決賽
咁杜狗帶underdog 係打部署打反擊係ok 嘅
車都係咁攞歐聯
但嚟到拜一定係主攻 你進攻無套路真係搞唔掂
杜狗帶住嗰兩件大細哨咁撚樣認真踢波,其實係好撚屈 再加迪馬利亞 呢三件打反擊 嗰年決賽嚇撚到手都震 好彩紐亞守撚到麥巴比一戙都冇 越位都唔佢入
係 迪亞+ 韓龜 再叫傾俾2 隻翼去自己搞店
問題係我哋隊波做兒子角色嘅人係腥
啲決定同把握力爭太遠
腥做低級等兒子同muller運波上去 其他塞係後面自己搞掂啦
尋晚場波真係幾冇癮,我都明有部份球迷想輸波加快換領隊,但睇住打得差,錯失入球機會,仲要比d網球阻住哂

Sane入黎有翻d火,但都冇啦

聯賽已被拋開,想過到拉素,有個歐聯knock out睇下進級陪跑都叫有得跑
德國新一代頭牌都只係低配版兒子
其實95-98嗰班嘅頭牌應該係甘
真係得佢可以叫做長期有穩定甚至高水平發揮(係今季大跌)
其他大部份都one season wonder/撞正相同位置冇世界級水準嘅人
可想而知呢一代幾鬼差
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞