[欺世杜名 快撚啲躝] 拜仁慕尼黑球迷討論區 壹佰叄拾捌

1001 回覆
5 Like 2 Dislike
話我racism都係咁話
拜啲黑鳩睇心情踢波 consistency差到仆街
Sane就永遠順風先有影 落後唔係隱形就打人或者比人打
Upa念在佢有潛力都叫一路撐佢
但永遠平時就信心滿滿carry
一大波緊張就唔係派膠就拎紅
雞髀就consistency好啲
一沉直接不起
所以Coman真係超級好
數據未必超靚仔
但係穩定地交到貨,1 on 1 令人放心
費sir可能想球員思考/檢討下
甘就覺得指示唔夠清晰
當時輸日本有出局危機
個人覺得費sir應該直接比清晰嘅指示instead of 再叫球員思考
班球員備受壓力+信心下滑好難冷靜咁諗嘢
甘唔妥呢種做法都唔奇given that 佢爭勝心好強好有火
佢可能會覺得你不如直接比指示講點執行可以嬴
而唔係喺度講廢話搞哲學討論
暫時睇佢都係大機會去巴塞

如上面講
費蛇最多都係工
然後諗住沙比嚟硬
最後費蛇去巴
沙比去利
高普休息

得返鼻屎 光頭 摩佬 干嗲揀
只要相信Flick 定能Champ
死拜狗 失冠軍 Thomas杜曹欺世盜名
費是拜狗的傳奇 憑著Hansi Flick會成六冠
沙歷咸美鍚 已經雞咗 快回來~

Please come back Hansi.
暫時睇佢都係大機會去巴塞

如上面講
費蛇最多都係替工
然後諗住沙比嚟硬
最後費蛇去巴
沙比去利
高普休息

得返鼻屎 光頭 摩佬 干嗲揀
烏狗都係差開竅個下
硬件好 比波好 剩計呢兩樣 > 所有拜 / 法國中堅
喺拜 / 法國打到正選係有原因
係間唔中會腦短路

啲人成日話Konate > 烏狗 只係教練分別
烏狗去利嘅話 會喺雲迪克級別
Coman 1 on 1 過硬咁濟 所以通常都要2個包夾
猩狗就係抽卡 好嗰陣1過3 4 都得 唔好嗰陣 1 on 1 都會收皮
烏狗留隊做後備我係支持, 而正選中堅一定要有delete
高文發揮夠穩定, 又唔會睇心情踢波, 最重要係佢自己都想長期留效拜仁.
咪癲 Saliba完美屌打
Coman>>>>所有拜狗翼
得罪講句 拎全盛保定嚟比烏狗一樣贏嘅野都無

淨係比波都勁幾皮 哥狗年代保定瀟撚到
阿有體系加成 拎出去體系外係點都未知

睇下6月歐國盃 法國出邊個咪知邊個勁
迪甘斯似會叫烏狗+Saliba/Konate打中堅
然後又係傻靴左閘
保定10完封小花之後慢同鈍咗好多
如果保定無俾美斯扭到訓低今年會幾多歲?

Btw覺得個轉捩點係16 R國盃之後
阿狗都係high line但佢好撚少派膠

最膠已經數到對利個球 但講硬件佢高啲 速度又快 用波都好穩下
好似係嗰段時間之後開始多傷
攬鈔教會啲歌係咁上下
2024仲講教會,你勁out
冇計 得返歷史可以J
卻狗重返德國隊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞