[欺世杜名 快撚啲躝] 拜仁慕尼黑球迷討論區 壹佰叄拾捌

1001 回覆
5 Like 2 Dislike
我就傾向真心覺得只要flick返嚟呢兩件就肯定翻生 呢個陣根本冇理由踢成咁真係屌佢老母俾咗成年時間佢執 屌你搞撚到連意甲第七都踢唔贏
下場輸埋俾紅牛都唔撚炒 睇怕今季可以直接唔使睇了
對紅牛預咗輸喎
德國隊嗰陣都試過6+8
但係好似都唔太得
德國好撚飄 6有時要幫手打返右閘 同埋夾根度簡
同埋中場控制力 其實問題不大 德國唯一係冇人識入波
Players still behind Thomas Tuchel: Manuel Neuer, Raphaël Guerreiro, Jamal Musiala, Leroy Sané, Harry Kane, Eric Dier

• Players against Thomas Tuchel: Joshua Kimmich, Leon Goretzka, Thomas Müller, Matthijs de Ligt, Mathys Tel, Serge Gnabry
雞髀都involved係咩事
意大利果邊講緊干地有興趣接
同你哋交換
俾你哋迎接干地回歸得唔得
腥都輕接清走啦
屌佢老母啲情緒足球睇撚到忟
依家睇個勢費蛇下季去疤
至少唔覺拜狗班老嘢有誠意
又想有名牌教絲嚟

然後季尾乜柒都無
德國隊繼續主隊柒
然後又係拜狗嘅錯
依家睇個勢費蛇下季去疤
至少唔覺拜狗班老嘢有誠意
又想有名牌教絲嚟

然後季尾乜柒都無
班德國國腳無心機踢波
德國隊繼續主場柒
然後又係拜狗嘅錯
兩個大佬一人撐一邊
正選對後備,更衣室大混戰,隊波轉型踢5人足球算啦
既然係咁,佢哋不如分兩隊踢場五人足球賽,紐大哥贏就留杜狗到季尾,如果係梅大哥贏就即刻炒杜狗,中立球員就做工作人員
應該最後唔會喺拜掛靴
細梅有技術有波底,但係意識同決定唔係太好,要有個好教練幫佢開竅,雖然明白佢有時搵唔到人交先自己去,但係有好多時候明明可以傳,點都要繼續帶,最後俾人夾死,或者去埋啲死位,有時佢肯俾一個直線或者交俾後上嘅隊友,已經可以增加更加多嘅入球機會。另外,ad佢進攻一時勁一時弱,唔穩定,防守方面,因為佢意識唔夠,好多時都係用速度優勢追返嗰波 ,佢雖然滿足唔到一個頂級左閘球員嘅要求,但係我相信有人幫佢,佢會係最勁嘅左翼衛或者翼鋒之一,我始終覺得佢係翼鋒料,要佢踢左閘,浪費左佢
依代啲德國人唔多掂,唯有希望青訓會有改革
佢又走埋嘅話,條後防真係會好性感
好似講緊馬圖斯
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞