[欺世杜名 快撚啲躝] 拜仁慕尼黑球迷討論區 壹佰叄拾捌

1001 回覆
5 Like 2 Dislike
比人哋享清褔啦
炒咗請個新既
如果都搞唔掂
又係唔夠兩季就炒
咁樣loop都好難搞
我覺得係想等Eberl 上任先開始搵新教練
stay 藥廠就難啲 我地唔拆 英超都會拆骨 然後又會變成拜狗又拆骨
咁都唔洗炒
杜狗係咪同高層群p嚟
其實唔太想沙比蛇嚟住
一嚟又話拆骨(雖然公海班撚屌成日講)
二嚟之前睇過篇文 沙比蛇應該對利記同鍠有感情啲 人地應該揀呢兩間先多過揀拜狗
所以其實佢都未必會嚟
不如都係搵返費蛇算
想睇佢點教烏狗
好似話等緊eberl
想睇摩佬吊柒烏狗多啲
摩佬手下韓龜同迪列治九成正選

點估到會輪到我地
搵返Flick 嘅話 迪肯定繼續坐bench
我都覺得有機
嗰陣Even 保定回塘 艾蛇膠化
同迪同類型嘅漢堡王喺佢手下都係bench居多
傻靴嗰陣都爭唔到正選中堅
Flick 同杜狗一樣 剩係睇出波能力決定中堅人選
我哋交換教練?
其實搵摩佬返黎教返堆德國人點玩防守都未嘗唔係好事

Pal 比摩佬教下可能成為拜+德好需要既6號位
哩排少咗捱夜睇拜
發覺人又容光煥發咗
皮膚仲好咗添
佢谷一兩季係OK嘅
不過係擔心Tel同Zara會冇乜機會
細梅會又係冇乜進步
始終摩連奴都唔係一個好擅長教年青進攻球員打陣地戰配合嘅教練
不過中後場嗰班應該會好受惠於佢
咪撚J摩狗啦

我夠膽講場面上只會衰過杜狗

佢所謂防守好只係泊大巴 你自己諗下羅馬人腳後衛有邊個係勁?用犧牲進攻人數嚟塞住人場面上只會更閪

仲有衰啲講 摩狗最尾離開車仔個陣已經回撚哂塘 邊可能有教練去到邊都會第三季係到捉鬼 咁樣manage人只會仲衰過杜狗
我都明大家對摩佬套戰術有懷疑
同埋大家都擔心Delete呢隻未來後防領袖級留唔住
但而家真心幫到拜仁又有機會搵到佢救亡嘅,我真係覺得都係得返Flick同老希
老希肯出山,係拜迷嘅都於心不忍啦
咁咪得返Flick囉
同埋而家係我地愛隊戰績差,可能唔輪到我地嫌棄摩佬呢
再者,我地身為球迷都係得個9up架啫,高層郁手先算啦屌
搵摩佬肯定星散

如果係咁我寧願留TT到季尾搏沙比
其實我就想邊度跌低邊度企返起身
下季如果Flick回歸,希望可以打贏沙比教嘅利華,重奪返冠軍
當然前提係高層將TT落鑊
同埋轉會窗真係要G持Flick
再想講埋利華今季強唔淨止係沙比教得好
路菲斯作為高層做到成績,幫到沙比都好撚緊要的
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞