召喚痴線西 (250)

1001 回覆
19 Like 4 Dislike
暗星都三十有幾 再唔快啲真係40先有得結
有科勞佢ig 原來係狗嫂黎?
見佢講野成日講咩 巨軟 小香風 巨美 版型
覺得好un耳un fol左
唔係好熟香港樂壇 恆哥係好紅?見到有人話暗星痴埋佢為咗出名唔係導演夫人呢個稱號我都唔知佢係拍電影

隊tonick仲要因為有套殭屍戲主題曲我先識

死啦我仲停留喺十幾年前覺得暗星同paul哥先係一對
唔知有冇人記得
狗嫂離港期間死咗隻狗仔
post臨別嘅遺照都算
佢好似仲post過燒衣紙嗰啲上story
如果有日死嘅係人 係咪又要咁做?
同埋狗嫂如果有mon post嘅話
希望你日後可以好好善待動物
你呢種成日出trip嘅人真係唔太適合養寵物
鑊鑊將責任外判畀人唔係辦法
我諗佢應該有屋企人同住睇住啲寵物唔係嘅話好不負責任喎
有諗過佢所講出軌咁多係咪10年中間嘅事
係嘅話唔結都正常
如果係佢拖到尾都唔結 搞到暗星絕望先出軌
就係佢同暗星處理感情都有問題
我都冇聽香港band 唔熟
但恆仔拍親啲戲都勁格硬勁尷尬
我信暗星對佢係真愛
因為佢獲獲都盲撐套戲
我膚淺既理解係唔係聽開band既人唔會識
識佢係因為老花
對上一次留意係因為陪人去Kolor演唱會tonick做嘉賓
佢個ig講係一個新人名
其實成個post引人去諗出軌
其實根本乜都無講
‘乜都唔知’可以講緊暗星好快同左第個一齊
琴日段片條女仲話諗緊養貓
agger 仲有一直以嚟都唔覺得恆仔有幾鍾意佢 咁多人笑大姐明自稱導演夫人有冇為佢講過一句 係咁低調處理 突然間又出嚟暗指出軌又話幾愛佢 真係得啖笑
之前睇片小花啊媽好似都唔鍾意恆仔
我都咁諗
乜都唔知 多左個新既人名 可能係分手後小花都同過幾個人一齊?
十年中間有偷食既話 第一次出分手post 就唔會話大家都仲係好朋友 應該連共同分手post都唔會出
兩粒都係半黑不紅既星 最值得人留意就係佢地兩個一齊
唔覺佢地感情狀態要鄭重到出個po解釋
求其出event搵個記者問 係咁意話已經做返好朋友 多謝大家關心就算狗數啦
記得小花搵過東方昇扮男朋友prank呀媽 佢呀媽隱約講左句 好過以前果個 唔結婚之類
恆仔ig po嘅意思似係佢咩都唔知咁分手
就係依段 佢阿媽竟然覺得東方昇好d
全部人都知暗星想結婚 得佢唔知
就算結唔結都好 都可以分咗先同第個一齊啫

無人知佢地係出軌定分左手先一齊
肯定佢啲gay frd
初代黎講仲有水魚
屋租唔係3皮咋咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞