召喚痴線西 (250)

1001 回覆
19 Like 4 Dislike
可以問埋蛙姐
美圖秀秀一click就p到
矮又柴 唔靚仔 對住呢啲女係要做下把位
佢老公好冧佢咁明明只係mk妹一個,可能兩個人都係同一類人
Avaw 去咗邊?
冇左ig曬命佢人生仲有咩意義?
佢應該入門冇望
因為成堆都係mk妹靠結婚改變出身,然後以為自己升左級,刻意營造闊太感覺

陳詩欣成日陰啲陰啲曬間望中銀、維港嘅千呎大屋,無論過聖誕定睇誇年煙花,都要post間屋,甚至每次post完即刻有記者寫佢住山頂千呎大屋,唔知佢有冇買稿啦

其實佢一直都誤導人,千呎大屋係老爺奶奶住嘅。
至於佢同佢老公,雖然都係住舊山頂道,但只係曉x閣一個600幾呎嘅兩房低層單位,市價1500萬,月租就二萬尾三萬頭,收入偏高嘅打工仔已經負擔到,絕對唔係記者寫佢咩山頂大屋嘅level
好記得佢新婚嗰排,搬入屋無耐,好興奮話要拍home tour,但被記者誤會佢住千呎大屋之後就再冇提過呢件事,根本存心營造假像。

另外Alysxx beauty 係出名嘅黑店,專搵kol水人,你一去就狂sell。每次都係差唔多時間,啲kol就同步出qna,首先答吓唔同問題,之後一定係有人問喺邊度減肥,然後佢哋就借啲意推介呢間嘢,有時有埋promition code真係follow嘅人,睇過呢啲story十次啦,點會仲每次qna都有人問,明顯自編自導自演,成個qna都係為咗sell呢間,但唔知點解仲有人信佢哋
癲 睇大佬b story 有pr搵佢賣廣告 仲唔少
無食佢好姊妹既骨膠原蛋白粉?
得600呎?
睇個廳又唔似咁細喎
好同意班濕鳩KOL一出QNA嘅時候就係要sell美容院嘅時候 每次都一係話皮膚好左/塊面瘦左/無晒毛毛 次次都係呢d橋都仲有弱智信佢地
依度?成日影依個窗台打卡
估唔到喎
佢姊妹Yoyo Tang都成日介紹人去Alysxx beauty做機瘦身
一個月點都有兩三個story 係講呢間嘢
好心唔好咁賤 自己有兩個小朋友就積吓福
呢間Alysxx beauty出晒名係黑店 sell到你仆街都唔俾走
可能只係細牌子 如果CHANEL搵佢仲唔即刻拍? 特登入去睇佢IG 唔睇日期以為佢post返2003嘅相出嚟
啲下眼睫毛搞乜呀
唇膏隻色又咁醜
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞