召喚痴線西 (250)

1001 回覆
19 Like 4 Dislike
真係 見到都想嘔
其實乜會有人因為呢件事而去買飛咩
唔覺咁樣宣傳有咩正面幫助
Feel 到佢之前嫌天堂鳥冇錢
所以個婚禮一直都搞唔成 (佢afford 到佢嗰一半但暗星一定唔夠錢啦,同埋睇南瓜啲性格點會肯自己出晒或者出多過男方,係嘅當年細個就唔會喺咁喺馬會坐希望吊到金龜)

依家羊叔有錢佢個wedding 可以唔洗就住就住咁洗錢
應該結得成
同埋feel 到佢都專登「低調」唔出post 講佢engaged
佢之前擺明旅行係去左求婚/ 影pre-wedding
依家都成日帶隻大鑽戒
今晚sean個live有少少悶,可能唔夠juicy
Hang
點解對眼可以咁無神
丁幾大
依加個樣勁似d 台灣大陸中女網紅
係呀我都記得果陣佢死左隻狗之後好似完全唔傷心咁 純粹係不停係ig po story消費佢真係好嘔心

當佢係玩具咁

成日出國就比人照顧 自己就拎光環拎黎打卡

隻狗死左都唔放過仲要影佢遺照影燒衣影帛金

本來以為淨係衰藍店 原來佢落地獄都唔撚掂

真係想睇吓到佢死果陣佢d fd cap呢個story到時有幾多like reply
五官
佢同羊叔唔係拍咗一年都無?
咁快就結婚

依加都2024 年啦
仲趕住30 歲結婚
依個諗法真戇鳩+ 可悲
好似96
下面張相隻腳咩事
唔係趕住30歲要結婚 係有條大水魚要捉實
一齊左10年,期間一定有討論過將來
暗星一定知恆仔嘅諗法,同埋去到後期Tonick開始紅更加唔係結婚好時機
如果唔係大家有共識,都好難一齊走到10年咁耐
Tonick又唔係賣靚仔呃女女
有咩紅咗就唔係好時機
更何況一齊好耐然後結婚點計都係正面宣傳
有咩好講 只有一種原因就係唔想同你結婚
次次演唱會都有人叫求婚結婚
紅左就唔結婚真係bull shit
一個想結婚一個不婚咪分手
吹到分完又抑鬱但又肯遷就結婚
世界圍住佢轉咩
佢個人一向就係咁
咁老實講 愈老係愈唔值錢亦愈難搵另一半
佢都唔係真係女人多自在一個女人都開心嗰啲類型啦
同埋佢咁細個就知要吊金龜,證明佢思想係守舊
佢只係做左個新興嘅行業
但其實依個行業佢都係做落有錢搵先繼續做啫
毫無疑問,運佢係有嘅
想法隨住時間都會變
恆仔篇長文咪又話自己宜家想建立家庭
螢幕情侶好多youtuber都咁玩啦,互助互利啫
「開始紅更加唔係結婚好時機」
你呢個係咩邏輯嚟?
最唔明係呢樣
一隻手摸狗一隻手揸機影
再跟手打caption
連出story
感謝埋大家關心 話會努力搞好間shop
真係毛管戙
睇嚟藍jade對Polar 都唔衰
起碼無拎嚟打卡消費
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞