召喚痴線西 (250)

1001 回覆
19 Like 4 Dislike
一諗到佢著件H上身喺到沾沾自喜就想笑

呢個hebe 開payme收人錢睇人雀
真正payme乞衣
有無人知佢pt係邊個
點知印象係女pt黎
真係好難頂 去到邊都要加一句我係印尼人 不如紋埋印尼國旗落自己度啦

呢條女做咩都計過度過 好嘔心 之前就搬佢老母出黎 而家就搬家姐 仲要之前冇良心到用屋企人喪禮黎打卡 俾我係佢家姐 真係打到佢仆街冚家剷
笑死 我專登去睇佢ig
「我地係印尼兩姊妹」

不斷重複 煩唔煩d 呀?
印尼又唔係咩好野 點解要咁強調
依家叫自己同家姐做印尼兩姐妹 唔明印尼有乜咁巴閉要打晒飛機咁
見之前有人問佢血統 佢話呀爸係混血兒 呀媽係印尼出世嘅華人 姐係佢溝埋都無50印尼血統 扮乜柒
屎盤快啲收皮
唔係之前新加坡人又關佢事既咩
新女係邊個?
啲人覺得自己係混血高級啲
溝印尼 委內瑞拉呢啲種都要大大聲周圍講
擺明呢期冇期間限定friend俾佢左痴右痴 咪搬家姐出黎sell姊妹情囉 咁同個家姐有咩可取之處咪個血統 如果齋sell 姊妹情 雖然我都唔中意蛙氏兩姊妹 但肯定啲人寧願睇佢地都唔會睇屎盤
仲大隻過條仔 搞到好想見下真人
吓佢有家姐架?
小花望落太八婆師奶格
我記得 瞓係唔知邊個墓碑上面打卡
佢性格應該真係幾差
痴左咁耐一個KOL fd都冇
公道講委內瑞拉冇大大聲周圍講 佢自己都嫌醜 中學識佢先知委內瑞拉 出咗嚟撈kol佢冇提的
之前唔係同一個男仔friend玩得好埋 講開又講好耐冇出現
佢膚色身形五官都似東南亞 特別個兩條臘腸
其實點解suecheng會由韓文小教室去到米蘭fashion show
無跟開佢啲野 對佢既印象係韓文小教室 然後同ding合作 之後先知佢地嗌交 然後突然有一日佢就好似轉形變咗事業型媽媽+fashion闊太
係唔係因為有個有錢老公
自膠 Suechang
大陸好多無乜人follow嘅網紅都有得去呢啲fashion show打卡
比錢買套票就有得去 仲可以買埋車接車送服務+攝影師呢啲package 瘋狂打卡扮名媛
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞