召喚痴線西 (250)

1001 回覆
19 Like 4 Dislike
因為要做比人睇 唔可以輸蝕 無論洗幾多錢借錢都要搞到好華麗咁
佢地呢班女人全部都係咁 要面要充大頭 返屋企就對住個幾百呎爛樓
佢最醒目 有學歷有劇拍 唔係淨係做花樽
唔洗求 佢係佢老公面前係食住個勢 總之小小嘢不滿就黑曬面 發爛渣 好似陳詩欣同佢老公咁 之前有人爆料佢係峇里島場婚禮都係條女好急咁訂 不過係用條仔張信用卡訂 佢老公都係啲嘢訂好曬先被通知要係峇里島結婚
佢之前做過big4 算最上進㗎啦
奶油包使鬼自卑 the low mays個個都係有錢仔
好似一拍拖就long d 當然好習慣沒有男朋友的生活 衰d講ian對佢嚟講可有可無 呢pair有啲唔理解一齊嘅意義係咩
拍到班前輩一齊拍劇 而家可以大大聲講自己有嘢撈唔係靠老公
但佢事業冇乜起色
點解仲要結婚?
要人埋單仲要咁臭脾氣
上次睇jer演唱會見到佢哋 個時唔知個女仔係乜水
咁擺到明就係條仔好冧佢
但其實有二千呎對唔對住都無所謂啦
個家姐又係勁廢 岀親片都係廣告煮野又唔係特別勁
同樣地都覺八佢對Ian 黎講都可有可無

有啲人維持到冇咩問題又冇拗撬就拍下拍下咁多年
不過長期long d 係咪真係了解到/相處夠唔夠真實就唔知喇
我自己既話long d 前要有啲感情基礎先得 如果唔係個感覺會好陌生
佢家姐食中冇咩香港YouTuber 做既生活儀式感系列

對波仔&全家0好感
呢pair分分鐘結咗婚都繼續long d 對我黎講long d睇唔到盡頭就沒有意思了
其實有相見好同住難 嗰個永遠都唔係你屋企 同親生老母住你都覺得生活習慣有唔夾 何況全家都唔係真係你屋企人 你永遠都要睇面色
間屋無佢份 痴屋住 寄人籬下咋 無得帶人上黎玩
所以佢比返面色老爺奶奶睇
但係奶油包有個拍咗好耐拖嘅女朋友 散咗定係咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞