召喚痴線西 (250)

1001 回覆
19 Like 4 Dislike
agger 我都好唔鍾意暗星 但真係覺得兩個都一啖擔 出面個個都淨係屌暗星就覺得有啲癲
仲要演唱會開賣前一日嚟講
成效可能係有嘅 起碼我之前真係唔知佢就嚟開演唱會 (冇follow開佢)
但今時今日仲用呢啲方法宣傳炒新聞好似有少少柒
Agree,其實都未有證據岀軌,如果係真,小花一定係仆街啦。

但就咁睇恆仔都唔好野,拖人地十年,明知道人哋係想結婚。唔想結/唔想同佢結,咪一早岀聲囉
分咗手咁耐又話其實係想成家立室,搞笑咩
仲要演唱會售票前一日先爆
醜人多八怪
著返條淺色牛仔褲會正常好多
佢下半身同上半身係兩個世界嚟
佢望鏡唔覺得自己好騎尼架咩
唔識fat唇都覺得好柒…
貴圈真亂 ronald又係之前會同佢地一齊出去玩 唔通真係隔離飯香
無留意開小花,但見到佢唒命條片….只係覺得好似個後生仔照顧個姨姨咁幫佢整對鞋嗰度,直頭係成個大肚發脹咗咁
上身春夏, 下身秋冬
對啡色點襯蘋果綠呀
換條淺藍8分褲牛仔加對白波鞋
簡單又sharp ,睇落都高啲啦
我估係最右手邊黑衫
好明顯,新女正過小花咁多
睇返小花以前d片,都唔覺得恆仔好鐘意佢
但揀自己演唱會賣飛嗰日就有啲搏宣傳feel囉
明眼人都睇得出暗星好想恆仔娶佢,但10年嚟都係等唔到
宜家出個post暗指暗星出軌,又講想jump,就變咗情聖個個屌暗星
佢哋淨係識一味將啲 佢哋所謂既潮牌放上身 唔理好唔好睇好似藍j永遠都要娘味重既皮褲加巴黎世家boot 白蘭地啲窩釘 爛衫爛褲加個goyard廁紙盒袋 明明好柒
連登係咁 女人係原罪
無論咩感情問題都係屌左女人先
希望我地呢邊keep到理性思考 despite對老花的個人印象
佢要襯返佢個成日著潮牌既老公呀嘛
仲要勁仆街話要同現任結婚 成個落仔蔥咁
自以為好潮佢嗰陣整咗個扮Champion嘅自家品牌真係好撚柒
暗星都幾慘
10年其實真係好長時間
同意 不過佢地都幾快走到出黎
如果真係為演唱會宣傳嘅話應該都無咩成效
本身都無咩人知同睇 咁樣炒新聞唔覺啲人會專登買飛支持佢同多咗人睇 真心幾柒
每個人要嘅時間都唔同 我覺得係小花搵到啱嘅人 所以先咁快move on到
諗通咗就好快move到 女嘅想結婚但係已經等咗10年 仲等得唔夠咩 story都畫出腸首尾呼應老花係想結婚有自己家庭 大家理念不同(唔係唔想結係唔想同老花結)就早啲散場對大家都好
小花已經講到自己由好恨嫁到冇衝動結婚
錢我相信佢地唔係冇
但恆仔係咁叫人等等等等
等左十年仲未夠咩
人地明示暗示左你十年
分左手同左新女一齊就話向建立家庭進發

利 暗星好柒 出軌一定係仆街

但恆仔個po講啲唔講啲 一時情緒病一時老豆走一時女朋友分手一時有人同佢打招呼
返去夾band唱歌吧啦
一句有抑鬱就想置人死地
同周國賢一樣 自己仆街在先 選擇自爆左先就冇人屌佢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞