召喚痴線西 (250)

1001 回覆
19 Like 4 Dislike
love is blind
相比之下覺得Jeffrey女朋友勁好
睇佢啲story佢勁錫Jeffrey啲fans
會係咁幫佢地攞簽名 又會收哂啲禮物幫手轉交
真係完美地做哂經理人要做嘅野
feel到佢好想自己男朋友好出名+幫佢做好所有野
連Jeffrey身邊啲妝髮都會post story讚佢女朋友
Ty條女真係勁垃圾 仲要成日做柒野
有部份人覺得事業同結婚唔可以同時進行 努力chur緊事業就冇時間結婚 某程度都啱嘅如果你另一半係好需要大搞 而你又忙緊事業 真係冇時間兼顧最後肯定分手收場

恆哥唔會係韓星嗰啲唔可以公布拍拖結婚怕冇咗班fans 一句到尾就係唔想同暗音結
無腦先會同fans過唔去
同fans打好關係
fans接受你時追得又開心
男友可以煩少樣
工作關係見過佢女朋友
佢真係會行埋啲fans度 收曬佢哋啲相拎俾Jeffrey簽
再跑返出去搵啲fans俾返簽名相佢哋
唔使咁大反應嘅
我意思係佢當時又自導自演提名曬金像獎,仲兼顧唱歌
無時間談婚論嫁都好合理
講真當時嘅”導演夫人”都好支持佢嘅事業

結婚對好多人嚟講唔係必須,無人知佢哋當時有冇共識
就算要結都可以大有大搞 細有細搞
講到尾當時愛情應該唔係恆仔嘅top priority

唔怪之得練咁耐個Pat未大
Leg day仲帶到cap帽做
即係辛苦極有限啦
重點要腰力做唔怪之得拋腰扮大Pat
LM
咁既然而家有個女朋友好地地
仲jump乜鳩
如果而家仲單身就話想jump啫
仲要佢好L大份…. 就黎大隻過ty
淨係知佢好撚樣衰.. 啲美容院搵佢sell 真係倒米
佢老公都叫有趣啲 但睇佢一條友真係無興趣
佢仲要打成大段嘢安慰恆仔 心諗你試吓同你前妻講呢番說話鼓勵吓佢

佢都幾撚濕鳩
好愛好愛我三個女
但係我出軌
仲要同麥可怡呢啲暗星
好想reply 佢講聲收皮
邊個pt咁專業呀
勁kam 係frd就會私底下講
仲要打咁大段深情野
個撚個簽完liz狗都係撚咁賣美容院廣告
Liz狗有冇諗過你簽返黎啲人賣美容院廣告一啲都唔好睇
好可惜 原本好中意睇ruby 覺得佢同老公好cute
ruby同埋呢個fish都唔係一般嘅樣衰
美容院搵佢哋真心倒米
今日係銅鑼灣撞到佢
佢翹住個男人 個男人幫佢孭袋
但好似唔係佢條仔 感覺條仔gaygay地
由佢講呢啲好嘔真係兄弟就唔洗係度講啦
你就大反應
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞