電腦椅有冇推介(18)

504 回覆
7 Like 2 Dislike
去咗買reply air
唔知點解冇咩巴打講過
780感覺幾抵
今日清風4600入咗aeron, 老闆娘好好人
有無ching有i-rock t07
覺得腰位好硬 成日坐到痺晒
係我問題點真係咁硬

另外最近想換過新
我呢啲情況有咩好推薦 上網唔多見到有人講
利申 185 9Xkg
清風係咪長期都有貨aeron
有無巴打試過晒Steelcase Series 1 同 2 , 剩係坐過S1但無坐過S2 想知兩個坐落有無咩分別
唔清楚,建議可以打去問下先。

但我都係唔建議喺度買,我俾錢嗰陣老闆娘實牙實齒話係第二代,佢話因為係Y字背,的確第二代先有Y字背,但佢賣俾我嗰張係Y字背+第一代嘅網,最後覺得有少少中伏所以要求佢退返錢俾我。
第一代都有Y背posture fit, 啲掣+網面同第二代都有唔同,賣過一千幾百張冇理由佢會唔知。一代當二代賣
T05 同 T07 有咩分別煩緊買邊張好
唔係好多人都係呢間買咩
有冇其他師兄買完有投訴
steelcase gesture 7折
香港用嘅 100%karman
leap熱到仆街
steelcase有快閃優惠
Gesture
Think
Steelcase Karman
呢3張有30%off 算係最低價了 有興趣嘅清快入手
有無巴打知個優惠去到幾多號
之前啲yt片
佢地喺啲執笠office收完二手櫈返黎會自己翻新完先賣
換左料真係唔奇
推一推
Karman 個原價唔知係標錯定係減咗價,原價應該係萬二三左右。而家係10299,減埋做埋7折只需要7200。而家三張最頂級嘅櫈都係7000頭。

呢啲櫈無得隔空買,你唔坐過唔知啱唔啱你。 Karman個邊硬,如果坐個位唔啱會頂住大髀底,坐得耐會痺。而且無乜得較坐位。

我坐落就覺得leap啱我啲,係個頭枕太突出搞到個背脊靠唔晒個背位。我最尾係買leap。
試坐果度開晒冷氣,又真係試唔出。我覺得就同坐開啲布質辦公室櫈差唔多。
星期六先送貨,你等得嘅我可以試完再同你講嘅。
想試坐係咪直接去showroom就得
上年Karman都係呢個價,佢有4款顏色,有兩款平d $10299。但布料上平個兩款同好過貴
要打去預約㗎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞