電腦椅有冇推介(18)

204 回覆
2 Like 0 Dislike
< $1500
- (清風2手) Steelcase Leap v1
- (清風2手) Haworth Zody

$1500 - $2500
- (清風2手) Steelcase Leap v2

$2500 - $4500
- (清風2手) Herman Miller Sayl
- Ergohuman 系列
- I-Rocks T05
- I-Rocks T07
- Herman Miller Posh Express 2
- Steelcase Series 1

$4500 - $7000
- (清風2手) Herman Miller Aeron
- Steelcase Series 2
- Herman Miller Sayl

>$7000
- Herman Miller Aeron
- Herman Miller Embody
- Okamura Contessa II
- Steelcase Leap V2
- Steelcase Gesture
- Humanscale Freedom

清風=天后清風街19號有利行 可用八達通 Tap & Go 俾錢

IFCO 藍色商家

實惠 有巴打第一輪消費券係網上訂 CS成日唔覆 等送貨等勁耐

IKEA/電競椅 同價錢建議買有人體工學既電腦椅

係都要買電競椅就呢張
https://www.hermanmiller.com/en_apc/products/gaming/
原來爆左成個禮拜無人開新post
Steelcase Leap V2 好坐過 Herman Miller Aeron
想問問ergohuman elite 2.0 同pofit 2.0有冇咩評價?
見pofit 2睇落好似唔錯但search又冇咩review睇
過年前見到Herman Miller 清緊陳列品
忍唔住出左張embody
坐左2日既E2 就直接dum 左
mesh呢啲好睇人 我都唔慣坐
但真係唔太好坐,可能我pat pat 冇乜肉
瘦底Aeron會覺得個框位硬 都係embody好坐啲
有棉好好多呀
睇下 'Herman Miller Aeron chair size B ',HK$2,000 係 #Carousell https://carousell.app.link/5eSLpIaecHb 呢度搵到

miller aeron 點睇係咪正版?好似有幾個post個樣都有少少唔同🫠
去門市試坐最實際, 啱我未必啱你

利申: 本身睇中左elite, 結果買撚左aeron
上環定灣仔?
想買返張
想問下embody 幾錢?
9800左右
想問下上去試坐係唔係冇得walkin?
見佢官網有showroom visit request
灣仔果間行入去就得
唔知仲有冇淨就真
係, 我買果時, 見到aeron 都好快俾人清左一張
我都執左張embody
睇咩setting 唔太吸引 話哂兩手, 雙11 買game 10xxx
IROCK T07邊隻款好?3款各有各分別
定係去執張2手Leap V2好?
唔等啦 要成年坐得唔舒服
想問如果去清風街買steelcase leap v2係咪可以即刻攞得?🙏🏻
同埋係咪要自己搵GoGoVan送返屋企?
要睇下有冇現貨
佢都可以幫你call車
你地著短褲坐個時會唔會條短褲經常向上勒著碌鳩同春袋
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞