電腦椅有冇推介(18)

245 回覆
3 Like 0 Dislike
我坐落去,個上背得條邊托住
咁你而家坐咩
有冇人坐過pofit 2?想問問坐耐佐既comment
怕試坐得一陣試唔到坐耐佐既感覺
C拍見到長沙灣工廈$7,500有Aeron Chair
平左好多

有冇師兄幫襯過
安唔安全?
想問下邊度有門市
佢都係淘寶買返來賣 會私保你幾年
你自己淘嘅話五六千蚊有交易仲有頭枕送
咁多櫈咁多牌子你想問邊個
即係淘寶原裝正貨但冇保?
港行差一個Double喎

睇嚟俾佢賺千零保幾年有so喎
sorry打漏咗
問緊HM
thanks
想問下而家1500蚊內係咪都係推介個list嗰兩張 會唔會有其他選擇
有無巴打用緊steelcase既凳係有用過佢地個保養
講就話12年保養全包咁制 但係想知道實際情況係點
例如枝氣壓棒會自己變低 係咪會直接寄枝新既比你
上環有
清風街 embody二手係咪都要7千以上?
想問下Steelcase May Madness幾時開始
實惠千5-二千蚊個D椅
買唔買得過?
間房比較細, 求推薦冇扶手嘅電腦椅
想問下Embody gaming同Embody有咩分別Embody gaming平好多,好心動
面料唔同透氣過普通款 同埋坐墊入面多層棉袍料
睇YouTube個個都話gaming 好坐啲
我實際坐落其實差不多
FYI

如果買普通版建議淘記
最平9k人仔有交收
外國parts 大陸組裝
Aeron 5k仲抵屌
不過大陸parts 大陸組裝
巴打推邊款?aeron定embody?我睇gaming aeron依家有折都係萬二幾唔知要點揀gaming aeron同普通版有冇分別如果淘寶買Aeron有冇話邊間值得相信
唔該巴打
Gaming aeron就唔知有咩分別
建議可以去中環posh試坐
有齊晒 店員都好熱心講解
Budget冇咩就淘寶Aeron啦
Embody就多啲嘢較 Aeron就直接坐已經好舒服
同埋Aeron 個背size大啲包覆感好啲
Embody 腰個支撐好啲我覺得
坐落兩張都超級舒服
請教一下
有冇街舖可以試到steelcase karman呢?
同埋最盡做到幾多折呢?
本身坐緊embody original 3年幾
岩岩星期日入埋手embody gaming 諗住搬一張返office坐

落左ORDER先見到呢個CODE
比貴左幾舊水
見到code啱啱買咗gaming embody
順手入埋Atlas headrest
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞