電腦椅有冇推介(18)

559 回覆
7 Like 3 Dislike
唔知係唔係真 平好多 仲要全新
今日送貨 無伏 送頸枕抵屌
如果$4000內全新凳係咪t27s最好
啱啱試過ergohuman好似一般
係,呢度亦係我第一個講t27s , 其他巴打講既牌子過萬蚊既我都試哂.唔係話其他牌子唔好.

但如果講4千頭,t27s cp值無對手.放心買,舒服度有驚起,比我想像中還要好.
想問下香港邊度可以試坐同買
咁多間你揀咗邊間買?
揀左間多人買 評價都高既就得 其實間間都差唔多
如果你真的對 IROCKS T27S 電腦椅有興趣,請自行上網搜尋資料,例如在 LIHKG 討論區、淘寶或其他電商平台查看商品評價和資訊。不要只是提出問題,卻不做任何功課,這樣只會顯得你缺乏自主性,也無法真正了解產品。

網路上有許多資源可以幫助你做出明智的決定,例如你可以看看 LIHKG 討論區其他網友的分享,他們都認為 T27S 在 4000 元以下的全新電腦椅中性價比最高,舒適度超出預期。

除此之外,你也可以參考淘寶上其他網友的購買經驗,甚至可以找到比原價便宜一半的 T27S 電腦椅,並且還有附贈頸枕。

如果你還是不確定,不妨親自到香港的實體店試坐,感受一下 T27S 的舒適度,再做決定。
人在英國
又買唔到irock
有咩4000以下介紹
行左去灣仔個間,個店員話要預約先可以入,仲話依間唔賣野叫我去中環個間買
灣仔之前果間門市執左啦合和果間好似係showroom
sihoo 西昊有冇巴打坐過?
質素如何?
張牛肺爛左諗住買張新
之後發現宜家加價加到2000
Herman Miller會唔會有折
今日試完embody果張好想買
幾年前買過1000蚊果d,垃圾級1-2年手枕爆膠有d野鬆鬆地咁
而家有冇改進就唔知
5月 11月
睇緊C300
網上評價好似幾好
請問有人知道有利行會收信用卡嗎
ergohuman on9到喊 坐得耐會zip左條褲落去勒著自己春袋

利申:坐緊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞