電腦椅有冇推介(18)

204 回覆
2 Like 0 Dislike
embody都唔算多野校啦 咪又係嗰啲
扶手對比gesture自由郁簡單不知幾多
而且多野adjust正常係優點黎
椅背可以校到貼你腰骨為止
你又講得岩
多野調教正常係優點黎

可能我轉咗karman之後發現唔使點調教都可以坐得舒服過多野調教既embody
所以個人睇法唔同咗
我岩岩都睇緊kaman/gesture...請問係咪得灣仔陳列室有得試坐?
kaman係咪無得加頭枕??

冇得後加上去 但頭枕版karman準備推出 我估起碼半年後先買到
因為2千幾3千蚊買返黎, 唔好意思講自己中左伏
我果張ergohuman 2.0都係咁
腰枕設計將下盤向前推
而且椅面lock唔實, 坐落去會再少少向前移
呢個細節會令到條褲同底褲勒住春袋
呢個post可唔可以長期置頂, 唔撚好買ergohuman 2.0任何款
衰撚過ikea是但幾百蚊買張平背椅
依家坐左一個月完全唔想坐係度用電腦
真係夠哂人體工學 解決久坐問題
係出面廳執左張幾百蚊既皮椅舒服好多 俾我老豆恥笑哂錢買垃圾 仆街
清 坐咗排NEO有無咩感想?
夏天會唔會好熱?
我個人覺得其實唔會
點解唔買t27s
舒服享受中,坐過07 plus ,neo,

t27s係有齊所有優點冇買錯
Embody Logi 香港行貨 到到都萬6?
我二月新年 喺中環個Sales 淨係話Aeron 好抵 Embody 冇價減
諗緊好唔好淘 一萬就有
反正行貨都係made in china
定係買Haworth Fern 都係一萬
Embody等sale都做到萬頭 唔急可以等 最低應該係35%off for gaming embody
btod仲力推
無折唔好買 所有牌子都係
特別行貨
https://ebuychair.com/product/ergohuman-luxury-2/

ERGOHUMAN 出了豪華版 但門市只有企業版試
thanks bro
淘寶嘅Sayl 係咪都係正貨黎?
embody 依家有discount
邊間有
Carousell 睇中張二手牛肺,但唔知點樣搬到返屋企
有冇巴打試過碌埋張椅搭地鐵?
Call gogovan 又唔知點放落部van先唔會碌黎碌去
搭鐵就算無職員趕你都要諗下會唔會俾人擺上網成名

點解會驚call車碌黎碌去既問題
call gogovan啦 佢會有索帶畀你固定
因為之前call van試過冇綁好張枱整花左,所以諗緊張椅有碌會唔會仲大鑊
聽你地咁講我都係照call van,唔該晒樓上兩位
搵保鮮紙包,然後打橫訓低,坐墊果邊向下,唔會跟車fing到
但污糟咗就好煩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞