電腦椅有冇推介(18)

559 回覆
7 Like 3 Dislike
aeron真係要試過先買
唔係個個啱坐仲要有分size
同問
去咗大圍試,垃圾
係咪2.0改完衰過1.0
西昊 c300有無人用過,睇落好似唔錯
有冇比較細(坐墊50cm^2)內,冇扶手/可拆手既推薦

Humanscale world 好似得?
有冇人試過 mirra 2 好唔好?
有冇巴打買過hinomi?

我睇中佢可以對接慳位同埋扶手可以較高方便彈結他

我張舊版aeron個條一字腰靠斷撚咗
請問有冇爸打知有冇得就咁買條原廠腰靠
我見Amazon雜廠評論寫話個接合位好雞會斷開
之前有諗過買二手
不過好似有唔少人 report 佢個硬背會裂, 即刻唔敢買

https://m.mobile01.com/topicdetail.php?f=116&t=6630969
咁唯有等下次返 hk 睇下有冇機會試坐
依家重坐緊宜家d 膠櫈
Ekobor 有冇坐過,分享吓
認真請教有咩平平地既款
以前有買過ergohuman elite
初頭好坐但耐左就麻麻地
個手位頂住, 頭枕又唔啱自己同埋太大部
同埋慣左唔著上身所以D網會有印
依家坐緊IKEA啲摺椅因為高度幾好又可以收埋
但始終耐左對腰背無咁好
有無啲千零蚊簡簡單單既款
同問,睇中H1 Pro V2
我就咁睇左幾眼的話,成張櫈用料好似一般,如果大陸牌子,咁嘅價錢應該唔少部分已經用金屬,合金,會耐用D

另外個model 挨後嘅時候,扶手無連動,會好唔舒服。
如果咁樣賣5000幾,我諗有4000幾係智商税
我都响舖頭試坐過,真係包得個背好舒服
大陸張tgif t0係咪垃圾
Thanks 張野坦白講2000到我會考慮
因為坐落的確超舒服

不過$5000我都覺得唔值…
點解唔答只有負評
係外國420$(~3200hkd) 美金 2手Herman Miller Aeron, 算唔算抵?
但底部冇標籤, 佢話係D 貨倉入面買既open box 來, 舊款aeron
但驚買到假/ 唔係咁質量既貨, 請巴打幫下眼

邊度有得試e3u同hm
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞