[七級大地震] F1 2024 季前討論區 4

985 回覆
2 Like 9 Dislike
Welcome GOAT Lewis Hamilton!!!!
hearing完都唔係即刻有result㗎
有預計拉花發佈完都未搞掂
我知hearing 完唔會有official announcement 呀
估唔到無乜新 rumours 咋
有新料?
搵個退化版牛奶返嚟做咩
退化版牛奶 (4屆)
辛25年唔會冇班落掛
背脊真心柒
佢手車總有F1 車隊想要
又唔會
樂觀啲嘅可能平或者牛添
差少少咪alpine或者去alonso離隊嘅am
最後上面幾隊都冇位嘅audi點都有一個位嘅我諗
F3真係太多車手 而有啲真係廢到冇乜好講 我抽啲嚟講下

爭標組︰
1. Dino Beganovic(貝加奴域)
上年係3個Prema之中表現最差既一個,但今年兩個隊友又係強勁,首先要贏到隊友先有望贏車手冠軍

2. Gabriele Minì(迷你人)
同隊友Dino係老對手,以佢上年係Hitech既表現都只係輸比Dino少少,今年加盟大隊Prema,絕對有機會奪冠

3. Arvid Lindblad(林伯雷)
牛棚青訓,有潛力,睇下今年效力Prema有冇機會偷雞Rookie to Champ

7. Tim Tramnitz
牛棚青訓,熊人既手下敗將,但算係今季有力爭標之一

8. Kacper Sztuka
牛棚青訓,應屆意大利F4冠軍(打低埋同屬牛棚既林伯雷),今季F3既爭標份子之一

9. Alex Dunne
英國F4冠軍、意大利F4亞軍、GB3亞軍,證明咗佢有潛力,但今季MP 3個都rookie,唔知發唔發揮到

10. Oliver Goethe
牛棚青訓,上年F3尾段調整返係有返啲表現,睇下今年轉咗隊keep唔keep到個表現去爭

黑馬︰
14. Luke Browning
威記青訓,英國F4冠軍、GB3冠軍,本身係應該行緊同屬威記青訓既奧蘇利雲類近既晉升路線,但今季竟然仲繼續留效hitech,即係冇機會爭到冠

15. Martinius Stenshorne
FREC亞軍(輸咗比kimi仔),潛力高但揸hitech,應該成績同上年迷你人差唔多

17. Charlie Wurz
潛力差咁啲,今季拎經驗,睇下下年有冇F3大隊收佢

29. Callum Voisin
應屆GB3冠軍,可惜今年要效力F3下遊Rodin,放眼下年睇有冇大隊比佢揸

順帶一提聽日開始展開F2&F3季前測試
到時可以知道神童kimi仔超幾多班
2. Gabriele Minì(迷你人) (2023澳門F3季軍)
3. Arvid Lindblad(林伯雷) (2023澳門F4冠軍) (Fun Chat: 就係佢當時係podium 飲Champagne 搞到澳門體育局認衰仔 話佢觸犯限酒令)
9. Alex Dunne (鄧恩) (2023澳門F3選拔賽亞軍)
10. Oliver Goethe (歌德)
14. Luke Browning (布朗寧) (2023澳門F3冠軍)
15. Martinius Stenshorne (斯滕斯霍恩)
Sophia今年F3有Pod我浸辣油
反正都係吹水,你唔好賭spin 蛇玩返F1?
碗紅豆湯都未到手
Btw,又係美
終於冇咗日產仔玩到夠期
要找數既逆蛇浸辣油都未找啦
逆蛇唔會找數啦 佢去咗追小呆獸

F2&F3季前測試(Day 1)
14:00 - 16:30 (F3)
18:30 - 21:00 (F3)
22:00 - 01:00 (F2)

可以係官網睇Live Timing
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞