[七級大地震] F1 2024 季前討論區 4

985 回覆
2 Like 9 Dislike
之前有冇人討論呢條片
https://www.youtube.com/watch?v=zVZlcwHgJgE

我有冇理解錯
max 算唔算係由得部車oversteer
將個oversteer 轉嘅幅度都用埋做轉彎一部分?
佢老豆都真係好撚柒閪煩,佢個仔先係車手,佢根本都唔算好關事,但係有時居然開聲干涉車隊啲野
我個人覺得一個未攞過第五以上名次嘅車手好似冇乜資格指指點點

其實Jos有啲咩做得啱
地獄式教仔
F3直升F1紅牛決定

有冇人可以補充
定啲嚟 相信八冠嘅實力啦
26年大改例就係Sir帶領垃利重返榮耀嘅奇幻里程
其實全部車迷都是咁。
自己推既車手唔掂檔就一定是車隊問題。
唔鐘意咸既,就算佢法拉利攞WDC,都是法拉利勁,唔關黑鬼事。
胸襟佬你係咪搞錯咗啲嘢?
唔鐘意咸既,就算佢法拉利攞WDC,都是咸勁,唔關法拉利事。
佢要攞WDC 都要騎住辣茄, 騎得住都唔差啦
雖然辣茄都成日衰自爆
定啲嚟 相信八冠嘅實力啦
26年大改例就係Sir帶領垃利重返榮耀嘅奇幻
理想嘅過彎應該入彎oversteer
出彎understeer
淨係知F14T入灣understeer出灣oversteer

https://youtu.be/4ihD3YOs744?si=oHfR21fwIXf3n6Cv
老豆班烈頓時代好似有上podium~
第一同第三段想點,即係max兩個都支持?
其實係max先夠心理強大頂得順虐兒式教仔
望住唐兒 你知唔係個個得

"Advances in radiator technology are allowing those coolers to be ever-smaller for the same heat-rejecting capacity. This, together with Red Bull’s ability to intricately shape the radiators into beautiful compound curve shapes so the surrounding bodywork can be shaped for maximum aerodynamic effect (seen already in last year’s RB19), has allowed the radiators to be sited lower in the RB20."
平治
到底大牛可唔可以100% win rate
咁矮唔慌大抽
咁都send 俾人睇

做到咁既位都咁on9
隨時錢 名譽 老婆仔女都無哂

(如果係事實的話)

今年唔知可以post幾多次
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞