[七級大地震] F1 2024 季前討論區 4

985 回覆
2 Like 9 Dislike
呢d criminal 黎架wor....
可唔可以send張俾我
我收一半掩口費就夠
如果真係就冇可能攪咁耐了

拎個 screenshot 問係咪喇叭人 send 就 case closed
會唔會只係send 左句fuck you 咋
屌啲竹星妹真係好麻煩嘅英文係咩
我都係好期待開季

好想知RB20係咪真係咁勁
搵啱左老婆,遺傳到優良基因俾Max
Ferrari F14-T, the only (F1) car that understeers and oversteers at the same time

cls
屌人幾句就肯俾65萬磅?
唔會咁簡單掛
到底當年拉利到底點樣先可以整到呢部咁嘅垃圾出黎,最出奇嘅係大頭同kimi點解可以渣得掂呢部垃圾
唔知點解覺得平個架野收埋左啲野
硬係覺得佢換左主管之後
又會拎啲外星科技出黎
同埋佢個sidepod設計都幾特別
唔知有冇機拉近紅牛少少呢
即係話我㺂唔靠車贏唔到啦
大頭揸開雞車 Kimi可能係當咗Rally咁揸

https://youtu.be/3U7GKv7zRq0?si=xdTauwrzMWQzWFrz

直接開養生車,明顯睇得出冇用力push

架垃圾車連個apex都hit唔到
https://www.youtube.com/watch?v=fIdCXLvjHY0
LIVE | Qualifying | Repco Bathurst 12 Hour
下年可以變做咸
想問下 now e 可唔可以幾部 device 一齊睇?想同 fd 夾睇 F1
巡遊mode
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞