[七級大地震] F1 2024 季前討論區 4

985 回覆
2 Like 9 Dislike
即係其實+1 lap 都好正常啫?
本身都唔同組
咁佢地咪一定冇時間
好正常
Pro-Am組開始有業餘車手, 實力一定有距離
下一場嘅耐力賽就應該係FIA WEC嘅揭幕戰 卡塔爾1812公里 同F1揭幕戰同一個weekend
卡塔爾1812km賽會定義為10小時上限比賽
因此佢同巴林8小時賽一樣計1.5倍分
上次睇地通拿24好正
啲hypercar過gt3好似食生菜咁
打GT7都係咁喇
set低馬力即係點
每次噴射都減少燃料?
咁點解要同場
特登等佢地唔同速度
唔洗頂住?
同以前F1一樣,排位賽就將turbo boost較到最高,用完一場就收皮,正賽就換過副,較低d出力
呢d耐久賽通常都係所有車同場跑
今轉應該嬲到即場雞佢
利曼嘅garage 56唔係年年都有玩
今年如無意外就冇參賽計劃
一定係有運 食正重返勒芒頂級組別第一年同賽會BoP 再加上勒芒百周年大賽 再加多少少運氣 食正哂
簡單啲講7號被人撞 8號壞過一次車 再加上最後平川亮自爆
即刻吹奏啦 重返WEC就即贏勒芒大賽 大家都等咗法拉利贏大賽好耐 終於攞返個大賽冠軍

而家成日都笑9法拉利係賽車運動垃圾 但可以威一次仲要係百周年勒芒 個含金量仲高 緊係即刻吹啦
成百人屌鳩你
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞