[七級大地震] F1 2024 季前討論區 4

985 回覆
2 Like 9 Dislike
平同利根本玩唔明個floor
老麥同am玩得明都係靠rb前員工
f1 esports 今年都收咗皮
尊重啦
不過講真我估女人本身揸車都係唔夠男人好
唔係體能問題
淨係揸sim 都係咁
頂級嘅男電莖損手都係會好過頂級嘅女電莖損手
真係個腦嘅問題
相當於頂級科學家
根本個腦就係咁發展
唔係話女人冇撚用
但係個基因就係咁架嘛
完全冇留意
典解會拱
傾唔掂數
車隊要F1個邊比交通費
同埋咩時候都一定要用fantec既equipmet
今年過咗疫情之後想搞返lan 比賽 班人要飛去stockholm比賽 傳聞各支esports team 同f1 傾唔掂travel expense 邊個比 所以就cancel 晒round 1 之後既比賽
呢鋪我真係要走出黎認屎認屁啦屌你邊個負評我個啲出黎悔改都唔遲呀
真,重點其實都係個floor design,sidepod 只不過係加強車面同車底既氣流配合
但冇左一個好 sidepod, 個底既空氣就唔會 seal 到,而去尾部 diffuser 既空氣就唔會最有效
係呢代講 ground effect 既車,sidepod 變到極其重要
係 尤其係耐力賽都Keep住女車手玩 GTE最後一場由全女班贏
平治用後視鏡變機翼+鰭片,但係搞唔掂floor同suspension先變到直路porpoising嚴重又慢
等睇an講: 你搞唔掂姐 我搞得掂
佢封唔住車底氣流,搞到時有時冇

好想睇大師有咩方法呀頂
連點摸擬porpoising都知,係威記又玩過active suspension
可能真係有計
講到咁神, 今年又可以直接俾個wc俾大牛
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞