NGT48討論區第15回︰恭喜中井りか選舉公約達成 努力是有回報的 辛苦哂

1001 回覆
7 Like 5 Dislike
聽住先啦 轉推好正常

聽到啦 轉推好正常 神巴唔好諗著又追擊我
好俗呀Ching

得神巴條女、美男同角叫睇得下
睇蝕晒了

準備save哂啲圖拎iPad去搭車睇
潟姐個pose咩事
潟姐個pose咩事

地心吸力
美男呀潟
美男呀潟

如果著去握手會就好
山田同太田好似樣!

其實你講邊個太田

T8 果個?完全唔似喎

三叔

入坑啦HKT +鄉下團

8仔你有睇開HKT? 仲有睇咩
近排發現 會員生駒里奈 好似無咩入嚟講嘢

明明佢都好似有睇ngt的

I miss you ah raw dog bro

佢不嬲都無入嚟

佢不嬲都無入嚟

第一回有 同埋佢mon哂成個娛樂台的

【フォトログ】08/17 #長谷川玲奈

14:30~⚾️💓💓
日本文理高校VS仙台育英
新潟県民として第二回戦も全力で応援します!!
がんばれ日本文理高校!
一回戦目は新潟県出身メンバーと一緒に応援してました🙌💓
#甲子園
#日本…
今日17號,如果19號爆post就留番比墨仔開秋元真夏生日post,之後22號爆post就到珠巴開中指りか生日post,請客位留意,唔好亂搶1001啦
今日17號,如果19號爆post就留番比墨仔開秋元真夏生日post,之後22號爆post就到珠巴開中指りか生日post,請客位留意,唔好亂搶1001啦

多謝神巴比我開真夏生日po
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞