NGT48討論區第15回︰恭喜中井りか選舉公約達成 努力是有回報的 辛苦哂

1001 回覆
7 Like 5 Dislike
對唔住,想問吓 ほなよばれまひょか 點解

係咪D京都話咁嘅嘢嚟

いただきます
又頂唔住,啲沙入眼

無謂勉強
結果成個lunchtime都冇再講過嘢。
「夠鐘上堂喇,李同學!仲唔落去?」
「我走堂呀!」
「...如果有咩唔開心可以過嚟E班搵我,我好樂意聽咖!
原來呢個女仔都幾有氣質,可以做老婆...我講咩呀?精英班食屎狗!!!
你哋當我係二設茄(川栄)四肢發達,謝心悠係入山氣質女神咁睇就可以了
對唔住,想問吓 ほなよばれまひょか 點解

係咪D京都話咁嘅嘢嚟

いただきます

原來如始
我今晚打咗入Google Doc 先,開始wing wing地
我今晚打咗入Google Doc 先,開始wing wing地

你飲咗幾多,咁快嚟料
諗住短短地寫下自己嘅嘢結果又變長文,唉...
彩姐唔好咁

你飲咗幾多,咁快嚟料

Walker 12-years x 4 shot
唉....我今晚都好撚傷心,點解要延期出碟呀

「萬事不由人計較, 一生都是命安排」

一切都係上司嘅安排

唉.....趕唔到年尾,本來可以上下super live個D㗎嘛

唉.....趕唔到年尾,本來可以上下super live個D㗎嘛

你咪當幫米團續命

你咪當幫米團續命

我覺得唔係幫咗米團囉,米團咁柒遠點都唔會死佢先啦,HKT大獲D,上單仲要大爆死

你飲咗幾多,咁快嚟料

Walker 12-years x 4 shot

嘩!

好難入口
早知比多少少買国産ウ井スキー

我只希望你開心
莫要加深我的罪孽

我只希望你開心
莫要加深我的罪孽

呢個山田嚟喎,你又認錯人
我仲攬住你送比我隻鴨公仔,我仲練緊你教我嗰首小夜曲咖!好き!!!
[img]https://pbs.twimg.com/media/DHhFVhSUAAAMM1E?format=jpg&name=large[img]
我只希望你開心
莫要加深我的罪孽

呢個山田嚟喎,你又認錯人

中咗伏 係太野開嘅blog po咗山田出嚟
好熱呀!你老母!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞