NGT48討論區第15回︰恭喜中井りか選舉公約達成 努力是有回報的 辛苦哂

1001 回覆
7 Like 5 Dislike
女鬥甲子園(仮) 第二回

「冇用㗎!因為我對彩嘅習慣根本一清二楚,如果係直球就會皺眉頭,掉嗰個唔知咩叉球嘅時候就會面露笑容啦...覺得好緊張就會摸鼻啦,覺得好尷尬就會摸耳仔啦...Heh Heh」

冇錯呢個女仔真係對我嘅習慣瞭如指掌,真係冇人比佢更加適合做我嘅捕手...除咗嗰個人

「係指叉球呀!花仔你去教佢捕球,我去練打擊!」我不自覺咁摸咗下耳仔

「好呀,同美優紀BB一齊我又唔拘嘅不過你就慘喇!有十三人要教:3」呢條仆街迫我上梁山...呀呀呀呀

-Side 高橋由依-

「唔...」我係咪有幻覺?好似聽到嗰個人喺度嗌...

「冇嘢呀嘛?隊長!」島田帶著關愛智障(我認為)嘅眼神望住我

「冇事,大家繼續練習啦!」

「咁...其實Paruru你識啲咩?」我面前企住一個肌膚雪白嘅女仔,唔知啲咩原因報咗名入嚟棒球隊...

「我陪朋友報咖咋,你...有冇見到一個叫森杏奈嘅女仔呀?」

「哦...佢呀,佢今朝去咗見校長之後就收咗張退學信走咗喇!」大場過咗嚟插嘴

「咁...冇嘢嘅話我可唔可以走先?」

「(大場你走開!)不如留低試下玩?可能你會鍾意呢...」(OS:高橋你呢個白痴個比賽唔係講玩咖!你知唔知自己做緊咩呀?)

「哦...」佢居然唔抗拒?

「咁你試下...」

(一個星期後)

「隊長,島崎啲波又軟又冇力,究竟你想佢打咩位,唔係!係佢可以打咩位?」

比我諗下先...

珠巴,收啦!

第幾集?
因為太耐冇印象

第5集,6分鐘到

要翻睇

其實呢...當時個團啱啱成立,三唔識七,當時係睇中井多d
所以對其他mb印象唔多

唔想加推住,唔好引我啦

人生已贏

珠巴,收啦!

第幾集?
因為太耐冇印象

第5集,6分鐘到

要翻睇

所以對其他mb印象唔多

唔想加推住,唔好引我啦

Mahoho? 咁嬌嫩既

Yes 就係咁嬌嫩先心動 依家嘅mahoho就一般了

第幾集?
因為太耐冇印象

第5集,6分鐘到

要翻睇

所以對其他mb印象唔多

唔想加推住,唔好引我啦

Mahoho? 咁嬌嫩既

Yes 就係咁嬌嫩先心動 依家嘅mahoho就一般了

依家我都屌

長谷川以前個樣

咁我都係鍾意佢依家all back造型多啲了

依個HKT唔知咩結衣好有女朋友feel
三號老婆突發直播

唔熟3期,成日分唔到佢同乜乜葉月
三號老婆突發直播

三號老婆突發直播

錯 po 呀

2. 如果討論其他48G姊妹團或46友團會否引起世界大戰?
絕對唔會,不用分哪麼細,錢都是肥秋賺。
唔好當人唔識字喎
三號老婆突發直播

錯 po 呀

唔好當人唔識字喎

駁唔到

Post 14 #494 都得,有咩唔得
三號老婆突發直播

錯 po 呀

唔好當人唔識字喎

ごめんなさい

道歉時露出胸部是常識吧
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞