NGT48討論區第15回︰恭喜中井りか選舉公約達成 努力是有回報的 辛苦哂

1001 回覆
7 Like 5 Dislike

神仔你今晚想食咩

我想食咗你

名已簽!

名已簽!

離婚書
墨仔棄糟糠之妻

真係妻不如妾,妾不如婢,婢不如偷,偷不如偷不着
神巴鍾意發癲 我陪下佢咋!
米post三大賤男,棄糟糠

1,珠巴棄松珠

2,8字棄太田

3,墨仔棄真夏

只有禾從一而終,與Aya三生三世十里桃花
禾棄真夏之事,書中早有記載。
載於《墨桃成熟時》,棄於紙言任君翻閱。

https://www.shikoto.com/article/127102/%E5%A2%A8%E6%A1%83%E6%88%90%E7%86%9F%E6%99%82-Rest-in-Peach.html
我本人在此立誓:

我從今已後都唔會離棄Aya,永遠Aya都係我既第一位,如有違此誓,必被皇天擊殺!!!
有人啱啱先講完真夏係佢嘅,又話對aya好專一。

男人可以風流,但唔可以下流
你可以有好多情人,但唔可以拋棄糟糠之妻,ok

仲有,你可以加推,但唔可以棄推

棄人推者,人亦棄之

棄人推者,人亦棄之

禾讓比你仲想點

棄人推者,人亦棄之

禾讓比你仲想點

而家又唔同講法啦

係你拋棄糟糠,我又不嬲傾慕於佢,所以唔忍心佢受到傷害,所以我好心照埋佢,ok

唔存在讓唔讓既問題

棄人推者,人亦棄之

禾讓比你仲想點

而家又唔同講法啦

係你拋棄糟糠,我又不嬲傾慕於佢,所以唔忍心佢受到傷害,所以我好心照埋佢,ok

唔存在讓唔讓既問題

我攞返

棄人推者,人亦棄之

禾讓比你仲想點

而家又唔同講法啦

唔存在讓唔讓既問題

我攞返

Ok! You win
我又然
山田同太田好似樣!

其實你講邊個太田

T8 果個?完全唔似喎

三叔

聽住先啦 轉推好正常
唔好貼 唔想睇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞