NGT48討論區第15回︰恭喜中井りか選舉公約達成 努力是有回報的 辛苦哂

1001 回覆
7 Like 5 Dislike
好,原來我仲可以九分鐘來回便利店,哈
好,借我一晚時間,比我發一發酒癲
好,原來我仲可以九分鐘來回便利店,哈
好,借我一晚時間,比我發一發酒癲

我仲以為你晚晚都係飲大咗先上嚟添
係唔知幾時開始我上週會唔再瞓覺,係幾時開始同其他女仔打探你係邊個,係幾時開始在意男仔之間對你嘅幻想,因為其他人對你嘅侮辱而大打出手......係幾時開始鍾意你,鍾意一個女仔。

剛返到屋企,未得閒研究住

mk珠又去咗邊玩

西餐廳啫

掂唔掂

好掂

有冇下次

冇,要黐有食力朋友先入到,我入唔到去

高level嘅人自然會識啲高level嘅人 不愧係G Bra

mk珠又去咗邊玩

西餐廳啫

掂唔掂

好掂

有冇下次

高level嘅人自然會識啲高level嘅人 不愧係G Bra

你唔會係著生誕tee去食Gordon Ramsey呀

mk珠又去咗邊玩

西餐廳啫

掂唔掂

好掂

有冇下次

可以一試
喺週會時間半夢半醒之間,聽到一絲小提琴聲...
又係E班謝心悠,小提琴八級呀嘛...係呀係呀我好應該學下佢做個好女仔考返個小提琴八級唔應該身為女仔走去跑跑跳跳呀嘛,好撚煩呀!屌你老母!
彩姐開新故
彩姐開新故

真人慘事,sor
彩姐開新故

真人慘事,sor

唔洗sor,我仲發覺幾好睇添
彩姐開新故

真人慘事,sor

「睇人仆街最開心」
「李詩彩!完咗週會之後上嚟二樓訓導處搵我!」係係係

「我講咗幾多次週會唔比瞓覺?」
「七十個七次?我冇數到,sorry Mr. Chan!」
「你個衰女包做好少少就唔使操行F啦!中三啦!唔好再係咁啦!唉...冇事啦走啦!」
一出門口
「嘩,你睇!係B班個李詩彩呀!佢又柒啦!」
「係咩?好似係你~柒啲囉!飯都冇得食。」
「一陣返到班房你就知味道!」
「你打得贏我先講啦!空手道五段!」我揮下手就走咗
彩姐開新故

真人慘事,sor

「睇人仆街最開心」

開晒名

你估係真名
講講下我自己都開左枝酒嚟飲
講講下我自己都開左枝酒嚟飲

82年嘅lafit
我返班房,攞咗飯盒上天台食(我成日同其他人晒係我個㗎妹老母煮比我嘅,其實係每朝起身自己整)

正當我想食飯嘅時候,有人推開咗天台門,係謝心悠。
「ほなよばれまひょか...」
「請問...呢度有冇人?」
「一眼睇晒!」精英班上嚟天台攞景呀?
「頭先嗰句係?」
「日文。」
...
又頂唔住,啲沙入眼
支持彩姐
對唔住,想問吓 ほなよばれまひょか 點解

係咪D京都話咁嘅嘢嚟
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞