NGT48討論區第15回︰恭喜中井りか選舉公約達成 努力是有回報的 辛苦哂

1001 回覆
7 Like 5 Dislike
補下舊嘅48檔先啦你
如果唔係一OT連人名都唔識咁就尷啦

me睇過咁多年akbingo,應該ok既
邪骨可能中意村雲,有少少小百合feel

珠巴你咁盲話小小似,即刻無一忽似啦

珠巴你咁盲話小小似,即係無一忽似啦

珠巴你咁盲話小小似,即刻無一忽似啦

feel啫,斯斯文果d

咁望第一頁d圖,村雲好似已經算幾好睇
今日無人?
今日無人?

唔使食女咩....
今日無人?

唔使食女咩....

又話你gay
今日無人?

唔使食女咩....

又話你gay

gay就唔會睇乃團,48G啦 班友成日玩屈
Gay又有咩問題...
依個世界差唔多全部人都唔到自己揀性取向
(除咗bisexual可以揀要男定女做自己伴侶)
少眾又得罪你?咁基嘅男人是咪應該出去同女人拍拖,搶埋你嗰份好唔好
得罪講句好多基嘅都條件唔差,樣正路,又大隻又體貼識為人諗,如果溝女好著數。
成日J擊啲gay佬都唔知為乜
今日無人?

唔使食女咩....

又話你gay

gay就唔會睇乃團,48G啦 班友成日玩屈

咁你係咪成日揼邪骨所以佢哋叫你邪骨?
好心啦,睇下 idol 係娛樂之一,又黑依個又追擊嗰個,正一 on9仔,生活返學返工係咪好太壓力

睇 idol 只是娛樂,不是生活全部,醒下啦
無聊出娛樂台公海睇下 竟然有個NGT討論區

撳入去碌下啦

頂你個肺一堆人喺度講咩女好正呀 咩個樣又可愛呀咁 覺得佢係正到癲‼️另一個係心戰王 云云 又互相推介咩節目正呀又多畫面呀咁

痴撚線 話哂我都正常清秀可愛女人一個 仲間中比人誤會係靚女 原來啲男人暗地裏講埋啲咁嘅嘢 嚇到我縮一縮

好彩依班毒撚唔會入嚟BL po
你話アイドル只是娛樂?咁冇咗アイドル嘅我又會係啲乜?我好可能中一二嗰時比人Bully到已經跳樓自殺死撚咗啦!

不過正正就喺我最想死嗰陣有個死矮仔走埋嚟同我講「比心機,努力就會有回報㗎啦! 」跟住又有個十二歳豆丁同我講「想做一樣嘢就Full Pow去做啦! 」呀姐我先至頂得到今日咋!

因為偶像生命嘅全部就係飯,所以偶像就係我生命嘅全部,我願意用一世人時間、畢生錢財去守護48G入面毎個Member嘅笑容!!!

而我之所以屌佢都係因為我仲Care佢咋,傻西瓜!唔係嘅話你睇下我有冇屌過鬼頭桃菜?我膠都費撚事比佢啦,臭閪!

唔同你講咁多啦!你自己反省下有冇Treat Well自己個偶像先講嘢啦,柒頭!
好心啦,睇下 idol 係娛樂之一,又黑依個又追擊嗰個,正一 on9仔,生活返學返工係咪好太壓力

要改版喇

彩姐話idol係生命全部

準備俾彩姐屌

要改版喇

彩姐話idol係生命全部

準備俾彩姐屌

已Po 潮文合集
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞