NGT48討論區第15回︰恭喜中井りか選舉公約達成 努力是有回報的 辛苦哂

1001 回覆
7 Like 5 Dislike
見公海有人講7仔有連登id 買
有冇巴打試過?

禾買咗好多張 準備開NGT神ID

村雲颯香

係咪揾我

多謝你讓出太野ID!

No thank

No,thank先真

I thank q you really much 先啱
行申:英文5**

依家太野id係墨青?

禾矛spare嘅ISP email呀!
打算用7仔啲卡試下
《三字經》中有「融四歲,能讓梨」

你要好好珍惜
有冇巴打試過?

7仔有得買?

有了 買咗5張
有冇巴打試過?

7仔有得買?

有了 買咗5張

可唔可以讓2張比我

黑絲
有冇巴打試過?

7仔有得買?

有了 買咗5張

可唔可以讓2張比我

OK 不過遲啲抽到我推嘅生寫比返我

啲卡上面有個code
你打完自己一般email (eg gmail, yahoo) 入code就註冊得
[im]https://pbs.twimg.com/media/CdZlSH6VIAAEXpm.jpg[/img]
黑絲

好正 好耐無覺得黑絲正

ck去唱K淨係唱乃團唔唱青春時計,辣殺
神巴我一陣po個code上嚟 你盡快用 廢事比出面街啲人用咗
神巴我一陣po個code上嚟 你盡快用 廢事比出面街啲人用咗

好,但係抽到太野生寫,我都唔會比你

頂你!

頂你!

神ID讓咗比你,仲想點

頂你!

神ID讓咗比你,仲想點

我未返到屋企開acc!

頂你!

神ID讓咗比你,仲想點

我未返到屋企開acc!

咁我等你,快D比code我,我要登記中村步加神ID

無米團呀ching

無米團呀ching

渣架,去第二間啦
《三字經》中有「融四歲,能讓梨」

你要好好珍惜

你地d中文個個都咁勁

榊巴又成日用歇後語

我淨係識 "法國大餐" 之類

我係中文大學法文系畢業

頂你!

神ID讓咗比你,仲想點

我未返到屋企開acc!

咁我等你,快D比code我,我要登記中村步加神ID

你舊登PM佢好似好d
廢事比人攞左

咁好,墨仔pm我舊登ac,NGT宮島亞彌

初心
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞