[廣東歌] 香港流行音樂討論 (6)

1001 回覆
13 Like 2 Dislike

好屈機wo個組合

右邊兩個就足夠

好屈機wo個組合

右邊兩個就足夠

最靚aga

好屈機wo個組合

右邊兩個就足夠

最靚aga

以為林欣彤

好屈機wo個組合

右邊兩個就足夠

最靚aga

以為林欣彤

有咩搞作?
希望廁田贏
講真陳伯今年啲歌麻麻 又無出碟 銅差唔多啦
反而李克勤就真係.....咁老仲爭乜9呀

就快出EP

有得聽啦

kkbox第一

好屈機wo個組合

右邊兩個就足夠

最靚aga

以為林欣彤

有咩搞作?

夾埋隊死gin lee

好屈機wo個組合

右邊兩個就足夠

最靚aga

以為林欣彤

有咩搞作?

夾埋隊死gin lee

今年Aga d歌屌打Gin Lee

就快出EP

演唱會之前出唔出到?
蛋記今年喺903得克勤一首十大同男歌手兩個獎,個金色應該非常穩陣喇

呢期仲有首《龍鬚糖》派台

屌你老母派歌派到去商台派龍鬚糖俾班DJ食
送禮勤呢條死廢老送蛇齋餅糉賄選到咁都冇男金嘅話就不如死撚咗佢好過啦

龍鬚糖都有影響
有無咁誇

龍鬚糖呢首歌第一次聽已經覺得好悶
希望廁田贏

可惜隻新碟(仲係)上唔到銷量榜
可唔可以話903押錯注谷錯人
希望廁田贏

可惜隻新碟(仲係)上唔到銷量榜
可唔可以話903押錯注谷錯人

咁唔可以用銷量計ap/獎既, 質素計好d
btw 較早前錄影曲詞唱俱佳,蛋記係youtube賣曬廣告咁,竟然一個冠軍都無,deep應該翻身無望了
btw 較早前錄影曲詞唱俱佳,蛋記係youtube賣曬廣告咁,竟然一個冠軍都無,deep應該翻身無望了

要咩冠軍? 蛋記要俾宋禮拎男金, 有quota都谷左佢先, 咩人都要讓路, 你睇我仲未派歌就知

要咩冠軍? 蛋記要俾宋禮拎男金, 有quota都谷左佢先, 咩人都要讓路, 你睇我仲未派歌就知

根據我嘅睇法今年泳兒可以派咁多歌同埋首首都有咁上下成績,主要係今年容祖兒冇歌,先至可以俾佢發揮到
至於今年除咗Deep之外未見有其他男歌手派哥,因為要讓路比送禮
二三線女歌手就唔介意派多啲,連許靖韻可以有歌

根據我嘅睇法今年泳兒可以派咁多歌同埋首首都有咁上下成績,主要係今年容祖兒冇歌,先至可以俾佢發揮到
至於今年除咗Deep之外未見有其他男歌手派哥,因為要讓路比送禮

不過蛋記其他女歌手點派都唔會有獎, 積弱太耐, 唯一係多左曝光同俾人知仲未瓜
至於Deep有得派只係要谷個show 龍鬚糖一派台阿Deep就收左皮

不過蛋記其他女歌手點派都唔會有獎, 積弱太耐, 唯一係多左曝光同俾人知仲未瓜
至於Deep有得派只係要谷個show 龍鬚糖一派台阿Deep就收左皮

Deep啲飛賣完,咪可以即刻收皮
立立同Sherman個十周年咁就完咗

其實立立今年都派咗兩首,骨灰同閃先
前者叫好不叫座,後者直情無人理
立立同Sherman個十周年咁就完咗

大台又嚟勁歌金曲優秀選第二回
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞